Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Display DVD-payer (pot face ceva cu el?)!!

Cilibiu

Postări Recomandate

Deci eu am butoane push duble ca contacte, fara legatura intre ele, deci automat pot comanda doua chesti de o data fara sa aibe legatura intre ele, e ceva de genu ca un releu cu contacte duble, deci eu vreau doar de afisare, ca pe cealalata parte am tot cemi trebuie, condesatori am cu kilu si rezistente la fel, tot ce imi trebuie e doar acele 2CI-uri, atyny si celalat, eu comand de la conex ca nu am comanda minima! acum sa vad daca are de care zici tu, inainte sa dau comanda sa imi zici daca se poate asa ceva, bascomul lam descarcat de ieri si miam bagat nasul in unele HEX-uri gata facute si in BAT parca se numea, dar oricum mam cam uitat crucis! :nas:

Dar prind repede, dar imi trebuie un limbaj pentru aceste comenzi ca altfel sunt afon!

Adresa mea de e-mail >> geo_luci08@yahoo.com sau ID de mes geo_luci08

Vreau sa imi confirmi daca se poate asa ceva ca sa nu comand degeaba, c aam vazut ca costa un pic ATMEGA8

Mersi mult de ajutor!

Sper sa ma apuc cat mai repede de acest montaj , imi placa sami bag nasul in programari, dar acum sunt inepator si o sa imi fie un pic mai greu sa ma acomodez!

Mult respect! :da

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cilibiu

8

• nickrvl

6

• bogdan_

1

• lorik199

1

Top autori în acest subiect

Vizitator dodonel

Am un lcd de la un dvd portabil care s-a defectat,si as vrea sa stiu daca este posibil sa il pot, car folosit ca monitor,tot pt dvd, vreau doar o intrare AV, pot adapta asa ceva? Si daca da, stiti vre-o schema, sau indicatii ceva. Mentionez ca am un DVD player auto tip parasolar dar as vrea sa folosesc acest display pe una din tetierele scaunelor.Cum as putea sa detasez ecranul, si cum sa scot acea mufa de video in .La ce fire ma leg.Pot sa realizez ceea ce mi-am propus?? Momentan este la reparat iar recuperarea lui de acolo ma costa 25 lei merita sa il mai i-au de acolo il pot folosi la ceva??Multumesc!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări