Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Orga de Lumini cu LM224 [LM324]

GeoMar

Postări Recomandate

Desi imi place toata realizarea practica parca totusi panoul frontal mergea sa il faci ceva mai atragator...se vede totusi cam urat.Incearca sa il faci in asa fel incat sa nu se vada peretii laterali ale carcasei si ceva un autocolant peste cu ceva decupari sau ceva....sa fie de nota 10+. No offence...era doar o idee.

Dupa cat vad eu din poze si din REALITATE, nu se vad peretii laterali ai carcasei.Oricum in regim de amator, cred ca este super bine.Am in gand sa colantez carcasa, am colantul, sa vad cad va veni timpul dedicat pentru asta.Daca fac rost de ceva materiale, cred ca am sa fac alta "carapace", mai estetica si mai "slim".Asta am facut-o cu ce am avut la indemana, prin casa. :rade:
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator mr_alexandru

@geomar, ce te-as mai ruga, daca ai o lista cu toate piesele poti sa o pui aici? Numai daca ai!

Salutare!Sunt nou pe forum si as dori sa fac si eu o orga de lumini si te-as ruga sa-mi dai si mie lista de piese daca o mai ai.Si as vrea sa-mi spui cam cat ar costa piesele,sa stiu daca ma apuc sau nu.Multumesc anticipat!
Link spre comentariu

@geomar, ce te-as mai ruga, daca ai o lista cu toate piesele poti sa o pui aici? Numai daca ai!

Salutare!Sunt nou pe forum si as dori sa fac si eu o orga de lumini si te-as ruga sa-mi dai si mie lista de piese daca o mai ai.Si as vrea sa-mi spui cam cat ar costa piesele,sa stiu daca ma apuc sau nu.Multumesc anticipat!
Salut.Din pacate nu am facut o lista cu pisele necesare pentru orga de lumini.Le poti nota, ori dupa silkscreenul de pe cablaj, ori din schema electrica.Despre cat te va costa ... nu stiu, depinde de unde cumperi componentele.Daca vrei iti pot face eu orga de lumini [fara carcasa, doar montajul electronic] si stabilim un pret acceptabil pentru amandoi. Astept un PM cu raspuns.Numai bine si ... spor la mesterit. :da
Link spre comentariu
Vizitator mr_alexandru

Poate sa-mi spuna cineva de cati volti sunt condensatorii?Aia mai mici:470n, 4,7n, 2,2n etc.Si mai am niste potentiometre de 7k le pot folosi in locul celor de 1 k?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Dupa cat vad eu din poze si din REALITATE, nu se vad peretii laterali ai carcasei.

...Hmmmm poate vezi din filmuletul ala misto ca se vad si peretii.....data viitoare tipa si tu mai incet :sparge:Cum adica din realitate...pai ce tu l-ai vazut in REALITATE (fizic vorbind) si nu ai vazut peretii?
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Salutare ! Frumos realizat GeoMar! Felicitari ! Cam stufoasa schema. Ceva mai simplu nu ai? Am vazut o schema de modulator de lumini dinamice in Almanah Tehnium 1988. Pe aceea vreau sa o fac si eu, dar totusi ceva cu optotriace este mai bun. Numai bine !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări