GeoMar Postat Septembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Desi imi place toata realizarea practica parca totusi panoul frontal mergea sa il faci ceva mai atragator...se vede totusi cam urat.Incearca sa il faci in asa fel incat sa nu se vada peretii laterali ale carcasei si ceva un autocolant peste cu ceva decupari sau ceva....sa fie de nota 10+. No offence...era doar o idee.Dupa cat vad eu din poze si din REALITATE, nu se vad peretii laterali ai carcasei.Oricum in regim de amator, cred ca este super bine.Am in gand sa colantez carcasa, am colantul, sa vad cad va veni timpul dedicat pentru asta.Daca fac rost de ceva materiale, cred ca am sa fac alta "carapace", mai estetica si mai "slim".Asta am facut-o cu ce am avut la indemana, prin casa. Link spre comentariu
Vizitator mr_alexandru Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 @geomar, ce te-as mai ruga, daca ai o lista cu toate piesele poti sa o pui aici? Numai daca ai!Salutare!Sunt nou pe forum si as dori sa fac si eu o orga de lumini si te-as ruga sa-mi dai si mie lista de piese daca o mai ai.Si as vrea sa-mi spui cam cat ar costa piesele,sa stiu daca ma apuc sau nu.Multumesc anticipat! Link spre comentariu
GeoMar Postat Noiembrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 @geomar, ce te-as mai ruga, daca ai o lista cu toate piesele poti sa o pui aici? Numai daca ai!Salutare!Sunt nou pe forum si as dori sa fac si eu o orga de lumini si te-as ruga sa-mi dai si mie lista de piese daca o mai ai.Si as vrea sa-mi spui cam cat ar costa piesele,sa stiu daca ma apuc sau nu.Multumesc anticipat!Salut.Din pacate nu am facut o lista cu pisele necesare pentru orga de lumini.Le poti nota, ori dupa silkscreenul de pe cablaj, ori din schema electrica.Despre cat te va costa ... nu stiu, depinde de unde cumperi componentele.Daca vrei iti pot face eu orga de lumini [fara carcasa, doar montajul electronic] si stabilim un pret acceptabil pentru amandoi. Astept un PM cu raspuns.Numai bine si ... spor la mesterit. Link spre comentariu
Vizitator mr_alexandru Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Poate sa-mi spuna cineva de cati volti sunt condensatorii?Aia mai mici:470n, 4,7n, 2,2n etc.Si mai am niste potentiometre de 7k le pot folosi in locul celor de 1 k? Link spre comentariu
andreiciment Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Arata super!! felicitari... Link spre comentariu
cosmin_h Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Salutari!Am si eu o intrebare, se poate face orga de lumini sa functioneze orecum invers. Adica eu as vrea cand nu primeste semnal pe intrare becurile sa stea aprinse.Multumesc Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Se poate. Ledurile din optocuploare se leagă între ieşirea operaţionalului şi masă, inversînd polaritatea. Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Dupa cat vad eu din poze si din REALITATE, nu se vad peretii laterali ai carcasei. ...Hmmmm poate vezi din filmuletul ala misto ca se vad si peretii.....data viitoare tipa si tu mai incet :sparge:Cum adica din realitate...pai ce tu l-ai vazut in REALITATE (fizic vorbind) si nu ai vazut peretii? Link spre comentariu
cosmin_h Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Asa trebuia sau mai trebuie si alte modifcari? Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Exact aşa. Vezi să nu uiţi de rezistenţa de limitare. Link spre comentariu
cosmin_h Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 dar e nevoie de rezistenta ca in schema originala vad ca nu e nici o rezistenta, daca e nevoie imi spui si ce valoare ar fi ok.Multumesc Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 R = (Ualimentare - Uled - Uoptocuplor) / Iprin-toate Link spre comentariu
cosmin_h Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Inca o nelamurire, pot inlocui MOC 3042 cu MOC 3041, vreau sa pun MOC 3041 deoarece nu gasesc 3042Multumesc Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 http://lmgtfy.com/?q=MOC3041 Link spre comentariu
albasete Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Salutare ! Frumos realizat GeoMar! Felicitari ! Cam stufoasa schema. Ceva mai simplu nu ai? Am vazut o schema de modulator de lumini dinamice in Almanah Tehnium 1988. Pe aceea vreau sa o fac si eu, dar totusi ceva cu optotriace este mai bun. Numai bine ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum