adicontakt Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 carcasa este de ARE , aparat regulator electronic cu ac , mi-am facut mai demult o carcasa de sursa reglabila , capacele i le facusem din textolit buna alegere Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 11, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2010 carcasa este de ARE , aparat regulator electronic cu ac , mi-am facut mai demult o carcasa de sursa reglabila , capacele i le facusem din textolit buna alegere Da, carcasa este de la un ARE [cred], este de fapt un termometru 0-100 grade C in carcasa asta care o am eu [mai am una cu tot cu montajele ei originale], recuperate de la dezmembrarea unei statii de compresoare de aer. Am sa postez si o poza cu ea completa, poate intereseaza pe cineva. Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 11, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2010 "Carapacea" incepe sa prinda forma : [attachment=2]Panou Spate in Lucru cu Traforajul.jpg[/attachment][attachment=1]Panou Mufe Spate 1.jpg[/attachment][attachment=0]panou Mufe Spate 2.jpg[/attachment] mai urmeaza Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 cu ce faci decupajele?...sau prin ce metodascuze de offtopic Link spre comentariu
miron1947 Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 cu ce faci decupajele?Dupa forma marginilor, par gauri multiple unite prin pilire. Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 11, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2010 cu ce faci decupajele?...sau prin ce metoda scuze de offtopic Pai daca te uitai atent sub primul atasament scrie: Panou Spate in Lucru cu Traforajul Deci este destul de clar ca decupajele le fac cu Traforajul Sau poate NU stii ce este ala TRAFORAJ ?!?! Pe timpul "raposatului era la moda" traforajul la scoala generala. Pe atunci se gasea placaj si panze de traforaj pe la Librarii [eeehhh ce timpuri]. In ziua de astazi daca intrebi de asa ceva, toti se uita "ciudat" la tine. Eu personal il mai folosesc si astazi, dupa atatia ani , pentru a realiza unele lucrari "finute", dar necesare si pe care nu le poti realiza in regim de amator, din lipsa de scule de "ultima generatie". "Putina munca" NU strica. Link spre comentariu
miron1947 Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 In ziua de astazi daca intrebi de asa ceva, toti se uita "ciudat" la tine.Mai se comercializeaza truse de traforaj, n-am fost atent daca au si panze pentru metal.Am vazut in Praktiker unul electric. Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 11, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2010 Mai se comercializeaza truse de traforaj, n-am fost atent daca au si panze pentru metal. Va cred, dar daca intrebi tineretul din ziua de astazi, habar nu au la ce se foloseste traforajul.Ce mai lucrari realizam ... cu traforajul. Oricum trusele din ziua de astazi, mi se par de proasta calitate, fata de cele vechi [parerea mea]. Momentan decupajele le-am facut cu panze de lemn, nu de metal [pentru ca NU am], merg si astea, dar se "rup" putin mai des, depinde cum lucrezi cu ele. L.E. Poze cu montajul, termometrul [acesta este altul, complet] de la care am recuperat cutia de ebonita: Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 poti face decupaturi reusite si cu fierastrau pendualr ("soricel") dar trebuie panze bune si dexteritate Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 11, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2010 poti face decupaturi reusite si cu fierastrau pendualr ("soricel") dar trebuie panze bune si dexteritate DA, corect.Dar, parerea mea, pentru ceva lucrari mai "finute" [mai mici],TOT traforajul este mai bun. Am facut cu traforajul si decupaje in tabla de aluminiu pentru LED-uri dreptunghiulare de 5 mm Trebuie doar rabdare si tutun, vorba aceea. Link spre comentariu
miron1947 Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Oricum trusele din ziua de astazi, mi se par de proasta calitate, fata de cele vechi [parerea mea].Nu par diferite.http://www.sierra.ro/Traforaj-manual-set-complet-p2196p.htmliar aici panze pentru metal.http://www.sierra.ro/Panze-traforaj-pentru-metal-p3832p.html Link spre comentariu
mariandmd Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Si eu folosesc traforajul la multe decupaturiPanze iau din hornbach berceniAu acolo in partea stanga a magazinului unde sunt sculele Se gasesc atat traforaj simplu cat si set si panze pentru diferite aplicati (metal, lemn, si sticla aveau intr-un timp)Si felicitari pentru cutie... hai ca prinde forma frumoasa Link spre comentariu
NumLock Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 In ziua de astazi daca intrebi de asa ceva, toti se uita "ciudat" la tine.Mai se comercializeaza truse de traforaj, n-am fost atent daca au si panze pentru metal.Am vazut in Praktiker unul electric.Scuze de offtopic.Se pot comanda panze pentru metal si de aici Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 domnilor, ce sa mai zic, m-ati convins.....auzisem de trafozaj dar n-am vazut.....saptamana asta dau si eu comanda de un traforaj si panze de lemn si metal..... Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2010 Dupa ce am decupat si amplasat mufele pe panoul spate pentru orga, am avut ceva timp ca sa desenez un panou spate pentru orga in Front Designer 3. Momentan arata asa:[attachment=0]Panou spate orga.jpg[/attachment] S-ar putea sa mai "sufere" ceva modificari, dar este bun pentru o parere din partea voastra. O sa urmeze, in functie de timpul liber, "imprimarea" panoului folosind aceeasi metoda ca si la Statia de Lipit, apoi realizarea panoului frontal. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum