GeoMar Postat Ianuarie 7, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 Frumos , felicitari pentru reusita. :daVad ca ai reusit sa cumperi si becuri colorate de fabrica. 1 Link spre comentariu
The_Reaper Postat Ianuarie 7, 2014 Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 Am gasit la un magazin de electrice, au 40w becurile cel galben este de 60w, o sa mai cumpar cateva sa am de rezerva. Acum urmeaza carcasa. Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 7, 2014 Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 Bravo si la mai multe succese! Link spre comentariu
The_Reaper Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Si cateva poze cu orga montata in carcasa: 1 Link spre comentariu
gab19 Postat Februarie 15, 2014 Partajează Postat Februarie 15, 2014 buna ziua. imi cer scuze daca deranjez dar as vrea sa mai punetzi o data schema si cablajul acestei orgi de lumini daca se poate pentru ca toate atasamentele s-au sters si nu mai am acces la nimic cu stima gabi..va multumesc 1 Link spre comentariu
The_Reaper Postat Februarie 15, 2014 Partajează Postat Februarie 15, 2014 Inca nu s-au sters atasamentele, se mai gasesc pe la pag 8, viewtopic.php?f=290&t=53962&start=105 . 1 Link spre comentariu
gab19 Postat Februarie 15, 2014 Partajează Postat Februarie 15, 2014 iti multumesc mult The_Reaper si raman dator ...cred ca am sarit pagina 8 la cautari ..daca am deranjat imi cer scuze .. si vreau sa te felicit pentru realizare ..frumos lucrat Link spre comentariu
ss1958 Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 Felicitari pt. realizare, dar cum sunt un carcotas notoriu , nu pot sa nu fac si unele observatii.Asta pt ca de vreo 30 de ani tot construiesc din astea pt cunoscuti si prieteni.Din cate am vazut eu in filmuletul postat, filtrele active nu prea isi fac treaba cum trebuie.Despre culorile becurilor in functie de frcvente, cred ca toata lumea cunoaste ca pt. joase se foloseste rosu, medii-verde si inalte-albastru.Daca construiti o cutie si in spatele unui geam mat puneti mai multe becuri de wataj mic pt fiecare culoare,asezate intercalat, veti avea o feerie de culori, asta depinzand bineinteles de melodie.Este principiul pixelilor de la televizor care prin combinatie si intensitate acopera toata gama de culori.Eu personal, din toate schemele incercate ( si sunt f.f multe) mi-a ramas la inima cea facuta de I.P.R.S care desi e simpla, satisface pe deplin orice dorinta.Un articol aprofundat despre aceasta gasiti pe saitul d-lui Nicu Florica .Acolo e prezentata in detaliu si cu imbunatatiri. Incercati-o si va asigur ca nu veti regreta. Parerea mea ! Pentru rezultate f.bune, folositi becuri de puteri mai mici (15-25 W) puse in paralel.Veti fi surprinsi de rezultat. P.S. GeoMar, sper sa nu te superi pe mine.Apreciez in cel mai inalt grad aportul tau exceptional la dezvoltarea acestui forum.Este doar o parere personala la acest proiect. http://www.niqro.3x.ro/miniorga_lumini_ ... a_IPRS.htm Link spre comentariu
florinmarinoiu Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 @The_Reaper ce mufe ai folosit pentru conectarea becurilor? Link spre comentariu
The_Reaper Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Salut, pentru conectarea becurilor am folosit mufe speakon, niste chinezarii la 5 lei bucata. 1 Link spre comentariu
florinmarinoiu Postat Mai 4, 2014 Partajează Postat Mai 4, 2014 Am inceput si eu lucrul la aceasta orga de lumini: Intre timp am facut probele si functioneaza perfect. Montajul va fi pus intr-o carcasa de receiver satelit cumparata din targul de vechituri. As putea pune la intrare un microfon de casetofon cu preamplificator in el?As scapa de un cablu in plus Cu stima, Florin. Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 4, 2014 Partajează Postat Mai 4, 2014 ... dacă nu te deranjează ca orga să devină sensibilă la orice zgomot ambiant, nu e nici o problemă! Link spre comentariu
Cornel Avram Postat Noiembrie 27, 2022 Partajează Postat Noiembrie 27, 2022 Buna seara, sunt interesat sa cumpar orga de lumini cu LM324. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 27, 2022 Partajează Postat Noiembrie 27, 2022 Din 2014....poate nici n-o mai are.Pune un anunţ la Bazar secţiunea Cumpărare cu link spre acea orgă, poate ţi-o face cineva.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum