alexguf Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 ajutor identificare piesa intr-un amplif Blaupunkt xa-5400 tip:aa800-11problema e in partea de alimentare a accesorilor(coerctor de ton ,preamplificatoare ),ele sunt alimentate +/-si GND,dar partea de -a cazut numai am doar+5,7v,am descoperit piesa defecta pe care scrie A850(ozd) dar nu gasesc nimic despre ia ,arata ca un tranzistor tip bc dar are picioru din mijloc mai gros ca celalalte doua ,pe placa are notatie de tranzistor bce,nu inteleg de ce nu gasesc nimic despre el. Link spre comentariu
costy Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 datasheet aici Link spre comentariu
alexguf Postat Ianuarie 30, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 mersi de site,o sa caut un echivalent sa vad ce se intamlpa. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 2SA970E prea slab http://www.toshiba.com/taec/components2/Datasheet_Sync//50/6451.pdf Link spre comentariu
alexguf Postat Februarie 1, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2010 am pus BD140 si merge perfect multumesc . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum