proDJxlx Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Buna ziua. am in masina la radio/cd doar auxiliar si as dori sa imi fac singur un adaptor din jack in usb ,sau daca se poate sa cumpar. caci nu as mai schimba sistemul deoarece e originalul din masina si sunt foarte multumit de el. ms mult. Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 si in usb-ul ala ce vrei sa bagi? un stick cu memorie flash? din pacate nu se poate. Link spre comentariu
Den Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Cel mai comod.Cumperi un modulator fm prevazut cu iesire pentru casti.Calitatea sunetului este mai buna decat prin radio. Link spre comentariu
proDJxlx Postat Ianuarie 31, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 ms pt raspuns jimmy...si in legatura cu modulatorul stiam de el dar nu imi trebuie, ms oricum...topicul se poate inchide. Cele bune. Link spre comentariu
script22 Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 poti lega un MP3 player sau direct telefonul mobil.Tai mufa de la hands free si legi un jack Link spre comentariu
proDJxlx Postat Februarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2010 da...asta stiam ..dar alea merg pe baterie ) eu vreau USB.....ms pt raspuns oricum.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum