davidneacsu Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Decat sa comparati porcariile alea de module care pe o scara de la 1 la 10 sunt undeva intre 2 si 3 , mai bine va faceti propriile amplificatoare si puteti sa faceti un produs cu calitatea dorita ( calitate indoielnica - component ieeftine . calitate superioara - componente originale ) + ca invatati Eu asta fac , in functie de banii de care dispun estimez calitatea produsului pe care o sa il fac . Si scheme de amplificatoare sunt cu sutele , trebuie doar sa sti unde sa cauti ! Link spre comentariu
claw Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 uitandu-ma fara sa vreau pe Google am dat peste asta ...fiti atenti ...omul e ferm convins de puterea acelui kit ....si uitati-va si la pret ....cu banii aia imi cumpar un amplificator profesional defect ,mai bag ceva bani in finali si toate cele ,dar macar stiu ca nu dau banii pe asa ceva... (stiu pe cineva pe aici care are un EP2500 cu un canal in protectie cu 650ron parca) ia uitati aici :http://olx.ro/oferta/amplificator-audio-2-x-300-w-rms-4-ohmi-2-x-150-w-rms-8-ohmi-ID1sBFN.html Link spre comentariu
retrosong Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Cred ca a gresit cu un zero ,mie nici pe gratis numi trebuie .desi am avut divergente cu LECO i dau perfecta dreptate . Link spre comentariu
claw Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Leco are dreptate in tot ce spune chiar daca unii useri de pe forum il contrazic constant ...TOTI inconstientii cumpara astfel de kituri si dupa 2-3 zile fac topicuri noi la rubrica "Amplificatoare" si se plang "ca de ce le-au pocnit finalii in fata"....asta-i realitatea man atat dai atat face! Sunt deja 12 pagini deschise pentru acest kit ,oare unde vreti sa ajungeti? Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Dacă cei interesaţi de chiturile astea s-ar informa înainte de a cumpăra, că de aia avem net grămadă, nu ar mai fi probleme. Dar probabil că lor le foloseşte netul la altceva. Link spre comentariu
claw Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Si mai spuneti ca suntem tot noi de vina ca "ii criticam pe aia fara posibilitati"...Nu stiu cum de s-a deranjat domnul Leco sa intre in discutie pe tema acestui kit... Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Tocmai ca sa deschid ochii si mintile celor ce vor citi acest topic, sa stie sa se fereasca de GEOARSE DE GEN. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 domnilor fara suparare ,dar nu toata lumea isi permite sa de 1000 de lei pe 2 kituri.si chiar de ar avea, boxele pt kit-urile dm leco costa de doua ori mai mult.ca sa faci un amplif cu kit-uri de la dm leco cu boxe si traf cred ca te duce la 3000 lei.asa dau 78 lei pe 2x500w cu tot ce trebuie pe kit mai iau un traf de 100lei tot de la ei doua dif alien de 500w la 95 lei parca erau,SI AU FACUT STATIA.dm leco daca as avea boxe nu as mai bea bere 1an si as lua 2 kituri din cele mai puternice si as platii amenzi pt deranjarea linisti publice,nu ca ar fi prima data.asa nu mi-am permis sa cumpar difuzoare decat pt kiturile lui sorteh,diy200 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Emil, sint oameni care vor si altceva decit Alien si kit-ul asta. Alien ai, Alien se aude. Sint oameni care au cumparat acest kitt cu ideea de A FACE SONORIZARI, crezind ca ofera acei 2x500W. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Reclama mincinoasă e sufletul comerţului, parcă şampoanele cu proteine din perle sau vopseaua de păr cu praf de diamente există în realitate? Şi tot se cumpără. Aici nu putem decît să repetăm la nesfîrşit avertismentele şi să sperăm că le şi citeşte cineva, altfel predicăm în pustie. Mă gîndeam că ar fi frumoasă o rubrică cu produse slabe, contrafăcute, pocnitori... cu prezentare şi explicaţii pe înţelesul nepricepuţilor. Cred că ar apare repede şi reclamaţii. 2 Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 cred ca corect era-care isi permit si altceva decat alien si kit-ul ala,si sunt de acord cu dv.cunosc caz la mine in buzau unde se duceau la majorate si serbari din acestea mai mici cu statie din kit-ul ala si dif no-name de banda larga care urla destul de tare pe muzica lui nicolae guita si cei din acelas gen muzical cu el.dar la nunti nu avea curaj sa ii trimita seful cu statia aia si se ducea el cu linia lui,care zic eu ca era destul de puternica,nu stiu ce nume aveau kit-urile din ia dar am numarat 24 de finali de tip mj15004 si perechea lui mj15003 pe canal cu un consum de 20a de la retea.stiu asta pt ca am fost la un botez unde au venit cu statiile alea mari si aveau regulator de tensiune pt statiile pe bas si la o tensiune de 220v aveau consum de 20 23a fara ca statiile sa fie la maxim,m-am uitat la volume si erau la 70 75 la suta,si l-am intrebat de ce le baga prin regulatorul ala si mi-a zis ca la vol mai mare intra in protectie sau ceva de genul asta fara dracia aia 1 Link spre comentariu
modoran Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Kiturile astea nu sunt asa de proaste cum se insuneeaza aici, eu am gasit in foarte multe boxe active din comert gen vlliodor, alien, ibiza, etc exact schema asta si merg bine mersi ani de zile. Motivul pentru care se ard "dupa 2 zile" e evident manipularea necorespunzatoare, scurturi accidentale, etc A nu se intelege ca tin partea acestor chinezarii, departe de mine acest gand, chiar daca nu as avea bani prea multi, decat sa dai 80 lei pe un kit din asta + 100 lei pe traf + cat o mai fi carcasa, radiator si toate cele, cu 200 lei se gasesc foarte multe modele de amplificatoare SH care scot in jur de 2 x 60W reali cu o calitate foarte buna a sunetului. Chiar nu vad vreun motiv pentru care as cumpara kitul asta ... Cat priveste patronii care iau kituri din astea "pentru sonorizari" si care scot bani din asa ceva isi merita pe deplin soarta, nu au nici o scuza. 1 Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 (editat) Cei care au văzut schema ştiu că nu e proastă, e chiar bună, dar realizarea, piesele folosite sînt slabe şi rezultatul e cel cu fum şi foc. .............. Mai e şi aspectul cultural aici, o populaţie instruită produce mai puţini naivi, ori la noi... Dacă pui trei ştrapuri pe o plăcuţă de 2x2cm şi-i zici amplif de 1kW se vor găsi clienţi. Editat Aprilie 27, 2014 de zal 2 Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 (editat) Exact, schema am vazut-o si eu, este simetrica dar fara generatoare de curent constant.. Cind am zis ca este O JEOARSA, m-am referit la KITT cum este implementat si cu ce piese este implementat, nu la schema. @ modoran, problema nu este puterea debitata de kitt ca ar fi undeva pina in 2x75W, comparat cu alte amplificatoare care ar avea putere asemanatoare, problema grava este ca unii pun botul la cei 2x500W, sperind sa faca sonorizari cu asa ceva... In 92-93, am facut nunta in restaurant de aproape 300m2 cu 2 boxe Meloman, in care dadeam cu un AS2050, cu KD503 ca finali, si alimentare (alt traf mai mare) de +/- 47Vcc in gol, avind cam 13000uF/rail (cite 2 buc 6800uF/63V (Frolyt). Aproximez cam 2x120W/4 ohm, si nu cred ca am depasit 100W curati/boxa nici la hore si sirbe. Deci daca vrei si ai cu cine, se poate face treaba si cu 2x100W, insa pe vremurile alea nu trebuia sa urle maneaua la peste 130db, nu mai vorbesc despre cultura muzicala in ceea ce priveste muzica buna sau um sunau piesele integistrate pe banda magnetica, ANALOGIC, versus multe mp3-uri de 128Kb/sec sau chiar 96 Kb/sec, cum am vazut la multi "DJ autohtoni", chiar si prin centrul vechi, INIMA cluburilor Bucurestene... Alte comentarii nu-si au rostul. Editat Aprilie 28, 2014 de Vizitator Font prea mare. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 28, 2014 Partajează Postat Aprilie 28, 2014 (editat) Cum bine spunea cineva, nu era lumea aşa surdă pe atunci. ............. Puţini au habar ce înseamnă un amplif de 100W să zicem, cam cît de ''tare'' sună, raportat la boxe, spaţiu, semnal şi restul condiţiilor. Incultura tehnică e aproape totală. Editat Aprilie 28, 2014 de zal 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum