Emil 1986 Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 are sorteh aici pe forum diy200.dar daca nu stii sa reglezi curentul de mers in gol te sfatuiesc sa iei fet 200 de la psc si sa ii suni sa regleze ei curentul dupa tensiunea care o ai tu,sorteh nu vrea sa faca asa ceva,le livreaza cu biasul la minim si frig radiatoarele http://e-psc.ro/product_info.php?products_id=335 Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Cind am avut la vinzare mot-ampuri cu finali de calitate (MJL-uri si MJW-uri) la pret de nimic, (ajunsese si 150 lei bucata), unii au preferat sa cumpere in continuare ieftinituri,d e calitate indoielnica pcu piese asemeni...Cu putina ingeniozitate, iese ca aici, (doar modulele au fost facute de mine, restul de catre cumparator) ia uitati-va ce a scris despre ele in ultimul post:viewtopic.php?f=59&t=166888Sintem prea saraci sa cumparam lucruri ieftine de proasta calitate...Poate intr-o zi ne desteptam, sa refuzam rahaturile ieftine ce ni se baga pe git, cu puteri umflate cu pompa, dar nestiutorul, se lasa usor pacalit n-ai ce-i face... Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Foarte simpatice indicaţiile firmei despre reglaj. Link spre comentariu
victor_wts Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Cind am avut la vinzare mot-ampuri cu finali de calitate (MJL-uri si MJW-uri) la pret de nimic, (ajunsese si 150 lei bucata), unii au preferat sa cumpere in continuare ieftinituri,d e calitate indoielnica pcu piese asemeni...Cu putina ingeniozitate, iese ca aici, (doar modulele au fost facute de mine, restul de catre cumparator) ia uitati-va ce a scris despre ele in ultimul post:viewtopic.php?f=59&t=166888Sintem prea saraci sa cumparam lucruri ieftine de proasta calitate...Poate intr-o zi ne desteptam, sa refuzam rahaturile ieftine ce ni se baga pe git, cu puteri umflate cu pompa, dar nestiutorul, se lasa usor pacalit n-ai ce-i face...Eu sunt dispus sa dau 160ron pe mot amp cu 2SC5200/2SA1943 sau pe DIY 120 la fel cat dau pe acel 2x500 cu toate ca are doar 120/4ohmi insa nu se mai gasesc. De cand a disparut sorteh a disparut si ultia urma de concurenta pt pocnitorile vandute de anumite firme (care asta au asta vand! zic ca nu ar tr sa fie atat de hulite).Ce vreu eu sa spun este ca nu exista alternative ce faci tu si faci impecabil este cu mult peste ce vrea un utilizator caznic ca pret. De la 8-900ron deja iei ceva mediocru decent care are garantie intram in cu totul si cu totul alta piata.In momentul de fata ce alternativa exista??? Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 eu cred ca nu le mai vinde pentru ca nu gaseste client la ele.600lei ele+600lei traf filtraj carcasa,radiatorul ala anemic,te duce undeva la 1200-1300 lei sa TERMINI PROECTUL.cu bani astia ei dea gata Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Iei de-a gata, pocnitori, apoi apari cu ele pe forum, ca a iesit fum sau are brum in difuzoare (a se intelege tensiune continuaa cu riplu de 100Hz). Noi cei care producem module pentru voi, posibilii clienti, investim niste bani in realizarea lor, si imi pare de buna cuviinta ca dupa atita volum de munca ce implica proiectare, realizare pcb, cumparare piese, plantare manuala, reglaje , etc, sa ai si un mic beneficiu. Sau vreti ca sa facem numai de dragul de a face? De exemplu sursa SMPS+modulele Leco V2, am bagat in proiect peste 3000 euro, din care numai piesele pasive depasesc 2/3 din costuri. Va arat factura numai la radiatoarele Aavid Thermalloy de 3600 lei (echivalent in lei), fara clipsuri si alte alea. Dar hai sa va arat altceva: Nu mai zic tranzistorii finali si restul+munca. Am scos modul la 500 lei sau 600 lei cu radiator inclus. E scump domne, la 1000 lei iau EP2500, complet sau T-amp T25400. Ia fratele meu T-Amp sau Behringer, insa sa nu te mire cind vii cu el la mine la reparat ca te costa 150 euro sa iti schimb numai finalii pe ambele canale. Sursa, pentru care cer 300 euro, ia incercati voi sa faceti un calcul cit costa un transformator de min 4Kva+filtrajele respective+celelalte componente pentru tennsiunile auxiliare. Cred ca numai traful costa cel putin 1200 lei. Scump domne sursa, scump... No further comments, cum spunea Victor, unii chiar isi merita soarta. Cumparati chinezismeeeeeeeeee frate, ca e buneeeee si ieftineeeeeeee. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 este normal sa fie scump si la 1000 de lei un amplificator doar pt tine,sa asculti tu in casa in care majoritatea timpului asculti sub 100w.daca vrei pentru sonorizare se merita sa bagi atatia bani in amplif Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Sint altii care dau zeci de mii de euro sa asculte "numai in casa"... Ia uite, ca tot face forumul reclama la AV Store, niste boxe "dragute." http://www.avstore.ro/boxe/raidho-c-4-1/ Hai si cu un amplificator: http://www.avstore.ro/amplificatoare/ch ... -ii/#tab-2 Or fi MADE IN CHINA?!? Inteleg ca la noi "nu ie bani" atunci nu ne mai fwoo-teti creierii frate pe forumuri cu spurcatiunile astea de module de calitate 1 la puterea -1000, ca eu unul m-am saturat sa vad 21 de pagini PENTRU UN STIFT, iar la o chetie calumea care ar merita aprofundata, dupa 2-3 pagini, incepe taraboiul si apoi se duce dracului. Traiasca PROSTIMEA! Link spre comentariu
flores72 Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Partea buna este ca au transport inclus in pret. Nu stiu daca ma crede cineva , dar eu nici daca as avea bani nu as cumpara asa ceva . Sunt preturi exorbitante si nu cred ca se justifica in nici un fel achizitionarea lor decat pentru fite. Parerea mea . Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Sincer nici eu nu as da nici macar 10% daca ar costa, mi-as face singur, adica mi-am facut singur ceva pe masura dorintelor mele, doar ampliful este cumparat si asta ca nu am tehnologia necesara pentru dsp si decodari 5.1 la filme. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Traiasca PROSTIMEA! traiasca dm leco,dar cand te gandesti ca uni mai lucreaza si pe 600lei luna de unde 1000 euro sa dea pe kituri de firma.asa iau un 2x500''wde la miva si inlocuiesc radiocasetofonul made in china de 2x2000w pmpo Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Da colega, inteleg ca sint unii care lucreaza si pe mai putin de 600 lei, nu comentez, ca tot asa sint si unii care cistiga citeva miisoare de euro pe luna si tot ciurumele isi cumpara, atit din zgircenie cit si din prostie. Eu cind eram mic si imi doream ceva, stringeam bani, leu cu leu, chiar si luni de zile, pina faceam banu' pentru obiectul dorit. Tin minte odata ca pina am strins 188 lei sa-mi iau primul pistol de lipit Radioprogres, am renuntat la multe savarine, eclere, iesiri prin parc cu copiii. Asemeni cind mi-am luat primul traf de pirogravura, parca 150 lei costa, nu mai stiu exact. In acele momente, satisfactia e maxima, nu ca ai cumparat un stift la xx lei, caruia ca sa il faci cit de cit ok, mai dai xx lei pe nus ce piese, si mari diferente nu sint decit psihologice sau psihoacustice... Si cind faci calculul, realizezi ca nu s-a meritat, si ca mai bine dadeai banu' cpe ceva bun de la inceput... Culmea este ca si acum, cind doresc ceva si nu am bani, string, si ca si atunci, si nu dau banu' decit pe CALITATE, iar restul este irelevant. Link spre comentariu
Vizitator trickzz Postat Aprilie 21, 2014 Partajează Postat Aprilie 21, 2014 Salut,am cumparat si eu acest kit am zis hai sa il iau asa sa vad carei treaba,deci dupa 5 minute de ascultat la 15% sau dus 2 prefinali numai zic de puntea redresoare ca frigea ca naiba ,asa ca m-am apucat sa ii schimb prefinali cei arsi ( asta dupa ce am luat toti tranzistori la verificat),puntea redresoare, rediatorul(cel cu care vine e un radiator de 2 lei tabla) si condensatorii de filtraj la mine a venit doar cu 2 de 4700uf iam mai bagat 2 de 3300uf.parerea mea e ca e o pocnitoare ordinara, ,si daca il ei mai trebuia sa bagi inca atata cat costa el ca sa il faci cat de cat ok ,nu merita banii aruncati aiurea mentionez ca il am pe cel de "2X250w" si un video cu el https://www.youtube.com/watch?v=6qy9jlW ... e=youtu.be Link spre comentariu
maxente Postat Aprilie 21, 2014 Partajează Postat Aprilie 21, 2014 Pai oameni buni, la banii aia ce vreti sa luati ? S-a mai tot zis pe aici ca schema e cat de cat ok si daca se schimba tranzistorii de putere si electroliticii aia mai ciudati cu unii buni si originali va iesi un amplificator ok In plus se mai pot face ceva modificari pe la generatoarele ce curent constant si pe la superdioda si asta cu cheltuieli minime , uitati-va la schema imbunatatita de @donpetru Radiatorul ala chiar daca e subtire se poate atasa un ventilator de 120mm , are pala mai mare si merge mai silentios Ia uitati un exemplu de prefinali si finali de putere buni si care nu costa mult http://www.tme.eu/en/details/bd241c/npn ... ctronics/# http://www.tme.eu/en/details/bd242c/pnp ... ctronics/# http://www.tme.eu/en/details/2sta1962/p ... ctronics/# http://www.tme.eu/en/details/2stc5242/n ... ctronics/# Link spre comentariu
franzm Postat Aprilie 21, 2014 Partajează Postat Aprilie 21, 2014 2STA/2STC sunt într-adevar bunicele, dar BD-urile acelea le-as evita într-un amplificator cu pretentii Hi-Fi. Se gasesc altele mai bune din seria MJ. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum