Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

kit amplificator "2x500"w de la mivarom

Postări Recomandate

Să fim serioşi, chitul ăla e cel mult ptr aplicaţii casnice, asta după ce e modificat destul de mult. Nu e ptr cîntat la cumetrii, se lasă cu bătaie din partea petrecăreţilor. :rade:Mai amînă lansarea în domeniul muzical pînă-ţi cumperi şi amplif serios.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

[quote name="remus68" (se alimenteaza cu maxim 2x28Vca' date=' asa cum precizeaza prospectul).

[/quote]

Domnul Remus,am alimentat varianta de "2x500W" cu 2x43 Vca si am bagat semnal cat de mare s-a putut, in speranta ca voi privi fericit cum crapa dar spre surprinderea mea,amplificatorul a rezistat timp indelungat!Singura componenta ce dadea semne ca ar ceda a fost rezistenta de 120 ohmi din protectie.Se incalzea foarte rau si mirosea a ars,in rest,a rezistat cu brio!Din pacate nu pot spune acelasi lucru despre varianta "2x250" care,alimentat la 2x25V s-a dus un canal cand am bagat semnal prea tare din mixer!

Link spre comentariu

domnul ZAL daca erau piesele de calitate pretul kitului era mult mai mare,dm Leco dumneavoastră dacă dați 250lei sa zic pt piesele cu care realizați un kit puteți sa il vindeți mai ieftin de atât?

Tocmai ca NU, Emil.

Interesul meu este sa vind CALITATE la pret corect pentru cine se respecta, nu cantitate ieftina si proasta pentru prostime (fara sa caut sa jignesc).

Fiecare se orienteaza in functie de buget, si de cum considera ca isi bate sau nu joc de bani .

Oare de ce pina acum, din cele peste 40 module vindute atit din Leco v1 cit si din Leco V2 si amplificatoare complete, NU A APARUT NIMENI, sa spuna ceva despte modulele de la mine, ca nu ar functiona ceva sau alte alea?

Ti-ai pus intrebarea asta?

Link spre comentariu

]Ce tensiune nominala au condensatorii electrolitici de filtrare? Ce tranzistoare finale si prefinale are montate?

Decat puntea redresoare si condensatorii de filtraj au fost inlocuiti.In loc de cei cu care a venit kit-ul,de 8200 uF /50V am pus 2x10000uF/100V,in rest,toate piesele au fost cele cu care a venit kit-ul...SC-urile si SA-urile piratate.Prefinalii erau unii in capsula SOT 32,nu se intelegea ce scrie pe ei
Link spre comentariu

Vin si eu cu o rugaminteCine ma poate ajuta si pe mine cu un link catre un producator sau catre vreun user care ofera alternativa la acest kit?Ma intereseaza un kit de ~200W/4ohmi sau 2x100/4ohmi cat scoate cel in cauza si sa fie undeva maxim dublu la pret.Am eu impresia sau la inceput a fost hulit ca pe urma sa se observe ca acest kit face si cartofi prajiti la banii pe care ii dai? Acum as da banii pe mot-amp de la diyaudio dar din pacate nu prea stiu unde sa il gasesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări