Sharky Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Hai nu mai tot aberati atata. LA pretul care il are face destul de multe.Orice construtor de amplificatoare ar terbui sa stie cat duce finalul acelui kit si la cat il poate alimenta maxim fara sa il puna in pericol.Schema nu mi se pare deloc de aruncat la banii aia, iar pt +-40V cu 2 perechi de 5200 nu ar terbui sa fie probleme atata timp cat tranzistorii sunt originali.Pacat ca nu s-a implementat o protectie la scurt, dar se poate implementa ulterior prin cateva piese.DonPetru a oferit modificari. Mi se pare o idee f buna, mai ales ca modificarile se pot face usor si cu costuri mici. Nu e musi sa fie facute toate.Ca producatorul minte in legatura cu puterea e alta poveste, dar hai sa nu facem atata caz din asta. Cine are de explicat ceva sa explice ce si cum.Sa vedem ce se poate face, nu sa ne axam pe contrareclama sau cum sa ne vindem noi produsele.Pana la urma atata dai, atata face. Link spre comentariu
claw Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Pana la urma kitul asta ar fi bunicel daca ar avea finali de calitate si prefinali ceva mai marisori si evident de calitate ....electroliticii de filtraj si puntea redresoare deasemenea...parerea mea...eu daca l-as cumpara cam asa as proceda....am uitat de un radiator "monstru" ,ala mi se pare foaie de ziar.. Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 sunt sigur ca am vazut-o si la victor, in format jpeg si nu pdf...oricum, nu conteazaNu .Schema este la nivelul din anii de aur ai HiFi-ului 1975 - 1985 , in prezent ar fi clasificata ca HiEnd , dar are limitari din punctul de vedere al perfectionistilor audio !In prezent , in afara de schema , contează implementarea ( proiectarea PCB , a conexiunilor , a componentelor folosite , a manoperei , a reglajelor , a tuturor solutiilor tehnice adoptate ) .Ca performante este OK , asemănătoare sau mai buna decat SARA2 sau LECO1 .Varianta cu dublu diferential si VAS simplu prezintă limitari constructive inerente dar nu doresc sa le analizam in acest subiect , ar putea fi imbunatatita dar asta este varianta pe care a preferat-o si propus-o @Don Petru pentru începători .Aici aveti ultimele doua variante publice a propunerii de modificare pentru acest modul , realizate de @Don Petru : Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Restul schemelor , multumita eforturilor lui @Don Petru : Link spre comentariu
claw Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 @Sharky: Schema nu mi se pare deloc de aruncat la banii aia, iar pt +-40V cu 2 perechi de 5200 nu ar terbui sa fie probleme atata timp cat tranzistorii sunt originali.Problema e ca nimic de pe acel kit nu e original... Link spre comentariu
maxente Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Pai tocmai aia e faza ca sunt numai fake-uri acoloPractic, daca incepi sa defrisezi acolo, vei constata ca dai banii doar pe cablajul ala chinezesc si pe foita aia de aluminiu pusa pe post de radiator, care ar costa 78 de lei cat este el in starea originala plecata de la chinezCa sa scapi, cat de cat ieftin, schimbi doar prefinalii, finalii, condensatoarele critice si filtrajul ala mare de langa punte, eventual il maresti Link spre comentariu
claw Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Sunt curios daca domnul @constantinoiu mai are de gand sa achizitioneze acest kit dupa toate cele discutate ... Link spre comentariu
Vizitator catalin marinica Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 deci sa inteleg ca nu merge sa il folosesc in punte ca modul activ pentru un bass pe 15' 400 de w r.m.s??stima Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 merge dar nu l-a 1000w Link spre comentariu
Vizitator catalin marinica Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 este mai bun acest kit decat cel de la mivarom?http://e-psc.ro/product_info.php?cPath=151_72&products_id=344 si de ce as mai avea nevoie (ma refer daca are filtraj si punte) Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Ala de la mivarom este un amplificator stereofonic cu radiator si redresor/filtraj (nu discut de calitatea buna sau rea a elementelor componente).Cel de la psc e un amplificator monofonic, fara radiator si ansamblu redresor/filtrare, care se vor achizitiona separat. 1 Link spre comentariu
sandily Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Domnilor, va informez ca am vazut si auzit kit-ul ala de 2x500w la un prieten. Stiu ca a efectuat doar schimbarea unor componente, fara a modofica schema. L-a montat in carcasa unuia defect.Am fost curios si eu sa vad cum functioneaza. Ce sa spun - mergea binisor. Apreciez, ca si prietenul meu, ca a meritat banutii. In jur de 100-150W face galagie. In concluzie, pentru cineva fara pretentii, isi face treaba. Mentionez ca au trecut mai bine de 2 ani de atunci si nu l-am auzit pe prietenul meu plangandu-se ca s-a stricat amplificatorul. Poate a avut noroc. Stima. Link spre comentariu
Vizitator catalin marinica Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 deci nu fac nicio ciorba ...trebuie sa mai cumpar radiator ,filtraj,punte..... Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Cu 300 lei iti iei amplificator functional, cu carcasa cu tot. Pe kiturile alea dai mai mult si nici nu stii sigur daca o sa functioneze sau nu. Link spre comentariu
Vizitator catalin marinica Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 eu sunt lautar si vreau sa fac 2 basi activi (pentru live)imi sunt mai usor de transportat nu stiu ce amplif imi iau cu 300 de lei,tinand cont ca am dat 75 de milioane pe 2 fr dynacord si nu mai am bani de basi vreau sa ii fac eu (meseria de baza tamplar)chiar am nevoie de niste sfaturi serioase.stima. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum