Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

kit amplificator "2x500"w de la mivarom

Postări Recomandate

Nu este prima data cand chinejii din industria produselor cu sacul ne mint pe fata, de cate ori nu ati observat radioreceptoare cu puetri de iesire de 2500W, vandute in piata langa masa cu ceapa si cartofi??? Nu toti trebuie sa ne pricepem la calitatea produselor ci autoritatile care dorm in nesimtire.Multi cred ca au puteri audio in masina de 45Wx4, insa "putini" au difuzoare pe 2 ohmi cum cere datashet-ul finalului audio.

Link spre comentariu

scuze pt off topic dar am o intrebare domnule Luca : am vazut ce recomazi la toata lumea diferite amplificatoare sau kituri pt amplificatoare , boxe , difuzoare etc

ai experienta in domeniu sau ......... ?

Nu, experienta in domeniu au aia din stanga sus ce au culoarea verde , dar aia nu se oboseste sa le explice necunoscatorilor care vrea amplificatoare de 2 x 500w de la nivarom.. asa ca tot ce-i ca mine care sunt necunoscatorii o sa le raspunda necunoscatorilor.

:rade: :rade: :rade:

Link spre comentariu

@Dj Alex nu trebuie sa ai experienta vasta in domeniu ca sa iti dai totusi seama ca acest kit este de o calitate indoielnica, si acel magazin prin insasi insistenta in a pastra specificatiile alea cat priveste puterea, arata o oarecare lipsa de seriozitate, inteleg sa rotunjesti anumite chestii cu scop comercial dar sa minti cu atata nerusinare este deja grav...

Au fost atata amar de discutii pe seama kitului, si totusi lumea nu se invata, totusi se gasesc naivi care sa-l cumpere, asta poate ca arata si o lipsa de maturitate a noastra a Romanilor ca si consumatori de produse de acest tip penca daca nu s-ar mai vinde ei n-ar avea incotro si ar retrage kitul de pe piata. Schema in sine nu e rea, dar punerea in practica este de slaba calitate, tocmai pentru a face posibil pretul ala penibil...

Bine zis, Mariane!

Cit timp, Romanii "e" prosti si naivi, si cred in "cai verzi pe(PA')" pereti, si banu' curge, vor exista mizerii pe piata, si de kit-uri si de firme...

Traiasca poporu'!

Link spre comentariu

@constantinoiu ,cu tot respectul ....decat sa dati banii pe un astfel de kit mai bine va gasiti un amplificator de firma gen PIONEER,SONY,etc. la mana a doua(sh) undeva pe la 300 lei si o sa fiti mult mai multumit de el decat pocnitoarea asta ...Vad ca toata lumea critica acest kit ,dar NU TOATA LUMEA ISI PERMITE amplificatoare de cea mai buna calitate sau capete de serie...

Link spre comentariu

Nu iti permiti, stai in banca ta si stringi din anumita zona a corpului, pina pui deoparte niste bani sa iei ceva calumea.Altfel cumperi porcarii chinezesti, se duc naibii ca sint proaste, si arunci banii pe geam.Sau apoi cumperi piese de calitate, care costa cit nu merita acel stift de kit.

Link spre comentariu

Victor chiar a pus schema pe forum acum cateva zile in varianta stereo + protectia.....bineinteles nu 2*500W!!!....

Cea din linkul lui remus_68 a fost postata de Victor in 2011 nu acum cateva zile. Deci partial are dreptate Adrian_BBS. Dar dupa cum a zis si el....oricum, nu conteaza.
Link spre comentariu

sunt sigur ca am vazut-o si la victor, in format jpeg si nu pdf...oricum, nu conteaza

Nu .Schema este la nivelul din anii de aur ai HiFi-ului 1975 - 1985 , in prezent ar fi clasificata ca HiEnd , dar are limitari din punctul de vedere al perfectionistilor audio !In prezent , in afara de schema , contează implementarea ( proiectarea PCB , a conexiunilor , a componentelor folosite , a manoperei , a reglajelor , a tuturor solutiilor tehnice adoptate ) .Ca performante este OK , asemănătoare sau mai buna decat SARA2 sau LECO1 .Varianta cu dublu diferential si VAS simplu prezintă limitari constructive inerente dar nu doresc sa le analizam in acest subiect , ar putea fi imbunatatita dar asta este varianta pe care a preferat-o si propus-o @Don Petru pentru începători .
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări