Vizitator catalin marinica Postat Ianuarie 26, 2014 Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 aha deci nu se va incalzi nu?sa zici ca pocneste finalii? Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 26, 2014 Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 Cocos , pentru tine este foarte bun acest kit ! Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 26, 2014 Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 catalin marinica, schema chitului e bună, realizarea e slabă şi trebuie reconstruit. Îngroşi traseele de curenţi mari, ştrapurile, schimbi diodele 1N4148 de pe alimentări cu 1N4002...4007, schimbi sau renunţi la bobinele de la ieşire că sînt pe post de siguranţe acolo, o punte mai bună, condensatori mai mari, releu mai serios... şi multe altele. Te pricepi şi ai răbdare? Link spre comentariu
Vizitator catalin marinica Postat Ianuarie 26, 2014 Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 rabdare am...de priceput..asa si asa.cam cati bani ar mai fi de bagat in el pe langa cat costa el Link spre comentariu
hades12345 Postat Ianuarie 26, 2014 Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 domnul donpetru a făcut niște modificări la sărăcia asta de kit ai pdf-ul atașat cred ca despre asta e vorba icon_jookModificare canal amplificare KIT0205.pdf Link spre comentariu
Vizitator constantinoiu Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 asi dori sa aimi achizitionez un kit amplificator 2x500w de la mivaron momentan am un amplificator cu stk 0039 si asi dori mai multa putere.Ce parerea aveti merita ,este mai puternic kitul 2x500 decat amplificatorul cu stk 0039.Precizez boxele le am pe 6 ohm 150w rms 15'' . Link spre comentariu
Luca Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 De la 35-40W cat are STK vrei direct 500W, adica de peste 10 ori mai mult ?Sfatul meu este sa fugi de kiturile de la nivarom, sunt cele mai proaste pozibile, mai slabe ca amp. cu STK pe care il ai.Mai bine cauta un amplificator japonez gen kenwood, onkyo, yamaha , marea majoritate au mai multa putere decat STK. Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 De la Mivarom ti-as recomanda kitul cu TDA 7294 in punte (amplificator 170Wse numeste), ala te asigur eu ca se aude mult mai bine decat pocnitoarea aia de amplificator 500W (care vreo 50 sunt in realitate).De STK-uri mai bine fugi, nu se gasesc prea multe originale, si chiar daca se gasesc, se ard foarte repede. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 Degeaba vrei să modifici ampliful, tot aceeaşi putere o vei obţine, mai bine lasă-l aşa cum e. Nu da volumul la maxim cu boxele de 6 Ohmi. Link spre comentariu
claw Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 Nu siu de unde scot astia de la Mi***om 2x500W la alimentarea aia .....e o prostie fara margini...poate 500W P.M.P.O cum scrie pe boxele alea chinezesti Link spre comentariu
Dj Alex Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 De la 35-40W cat are STK vrei direct 500W, adica de peste 10 ori mai mult ?Sfatul meu este sa fugi de kiturile de la nivarom, sunt cele mai proaste pozibile, mai slabe ca amp. cu STK pe care il ai.Mai bine cauta un amplificator japonez gen kenwood, onkyo, yamaha , marea majoritate au mai multa putere decat STK.scuze pt off topic dar am o intrebare domnule Luca : am vazut ce recomazi la toata lumea diferite amplificatoare sau kituri pt amplificatoare , boxe , difuzoare etcai experienta in domeniu sau ......... ? Link spre comentariu
adrian250786 Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 salut,am avut si eu kit-ul respectiv si sincer nu recomand.scoate aprox 55-60 w in 4 ohm vine fara pasta termoconductoare,releele de protectie sunt de cea mai proasta calitate defapt tot e de proasta calitate.mai bine mai strangi ceva banuti si iti iei altceva,sau daca vrei sa incerci......spor la treaba icon_jook Link spre comentariu
claw Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 Sau gaseste un coleg pe forum care are cablaj imprimat, piesele ti le cumperi tu si gata... sunt multi pe forum care fac/au astfel de cablaje in varianta mono sau stereo .... Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 @Dj Alex nu trebuie sa ai experienta vasta in domeniu ca sa iti dai totusi seama ca acest kit este de o calitate indoielnica, si acel magazin prin insasi insistenta in a pastra specificatiile alea cat priveste puterea, arata o oarecare lipsa de seriozitate, inteleg sa rotunjesti anumite chestii cu scop comercial dar sa minti cu atata nerusinare este deja grav...Au fost atata amar de discutii pe seama kitului, si totusi lumea nu se invata, totusi se gasesc naivi care sa-l cumpere, asta poate ca arata si o lipsa de maturitate a noastra a Romanilor ca si consumatori de produse de acest tip penca daca nu s-ar mai vinde ei n-ar avea incotro si ar retrage kitul de pe piata. Schema in sine nu e rea, dar punerea in practica este de slaba calitate, tocmai pentru a face posibil pretul ala penibil... Link spre comentariu
Dj Alex Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 domnule Marian nu este vorba doar despre acest kit de amplificator , eu in foarte multe topicuri pe care le citesc il vad peLuca ca isi da cu parerea , iar mie mi se pare cam suspect ca a devenit asa dintr-o data un mare expert in domeniu audio Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum