Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

RAME de DIFUZOARE

m4xx

Postări Recomandate

• Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• m4xx

8

• Bogdi16

3

• ghettoman

2

• LUCI

1

Top autori în acest subiect

parca pe net am vazut pe careva care dadea jos vopseua de pe margine ala dif si dupaia o poliza cu pisla diamantata.sau ceva de genul asta...

Link spre comentariu
Vizitator balog

Se gasesc si rame de cumparat pentru citeva dimensiuni, adevarat nu ca acelea, cu design mai robust-in special la magazinele care vind difuzoare si accesorii boxe...

Link spre comentariu
Vizitator balog

Nu sunt din Bucuresti, dar gasesti la magazinele care vind componente electronice si difuzoare, vei gasii acolo de la colturi pentru boxe, filtre... rame difuzoare, chiar si elemente elastice pentru membranele difuzoarelor cu elemente rupte (uzate). Cauta in principal la magazinele cu componente electronice si la cele specializate cu vinzarea difuzoarelor si echipamentelor pentru boxe, boxe...

Link spre comentariu

O mai venit unu ca sii tine m4xx si mio spus sa ii trimit prin posta o carcasa ca sa isi faca amplificator ca el in Bucuresti nu gaseste nicaieri.Cam ciudat zic eu 1!!!! Rame de genu ala mia facut unchiu meu din aluminiu si au arata super fain le-am fol pt un coleg care avea difuri de 20 cm. Dezavantajul e ca dak nu sunt facute perfect si prinse perfect in suruburi la bass mai mare o sa se auda zgaltait!!

Link spre comentariu

Pararea mea e ca numa dak mergi la o turnatorie si dai o comanda mai mare un pic, numa atunci o sa se lege de cap cu tine.si desigur trebuie sa duci un dif acolo si ai marele risc sa til distruga. Mai cauta prin Bucuresti ca eu am auzit de firme specializate in decoratiuni de boxe, din pacate nu te pot indruma intr-un magazin dar o sa ma interesez!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări