m4xx Postat Iulie 12, 2005 Partajează Postat Iulie 12, 2005 unde gasesc asa ceva...arata foarte bine o boxa cu asa ceva Link spre comentariu
LUCI Postat Iulie 13, 2005 Partajează Postat Iulie 13, 2005 incearca la un strungar(o sa le faca din alu) Link spre comentariu
m4xx Postat Iulie 13, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2005 am incercat...nu are un astfel de material....adica nu gaseste teava asa de "groasa in CARNE" Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 13, 2005 Partajează Postat Iulie 13, 2005 Pa-i cumpara-ti difuzoare care au rama faina... :? Link spre comentariu
m4xx Postat Iulie 13, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2005 pai cam 85-95% din modelele de pe piata n-au asa ceva... :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 13, 2005 Partajează Postat Iulie 13, 2005 Este perfect adevarat, si eu am cautat rame de alea pana m-am saturat. Link spre comentariu
ghettoman Postat Iulie 15, 2005 Partajează Postat Iulie 15, 2005 parca pe net am vazut pe careva care dadea jos vopseua de pe margine ala dif si dupaia o poliza cu pisla diamantata.sau ceva de genul asta... Link spre comentariu
Vizitator balog Postat Iulie 16, 2005 Partajează Postat Iulie 16, 2005 Se gasesc si rame de cumparat pentru citeva dimensiuni, adevarat nu ca acelea, cu design mai robust-in special la magazinele care vind difuzoare si accesorii boxe... Link spre comentariu
m4xx Postat Iulie 16, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2005 tu unde ai gasit ? :? Link spre comentariu
Vizitator balog Postat Iulie 16, 2005 Partajează Postat Iulie 16, 2005 Nu sunt din Bucuresti, dar gasesti la magazinele care vind componente electronice si difuzoare, vei gasii acolo de la colturi pentru boxe, filtre... rame difuzoare, chiar si elemente elastice pentru membranele difuzoarelor cu elemente rupte (uzate). Cauta in principal la magazinele cu componente electronice si la cele specializate cu vinzarea difuzoarelor si echipamentelor pentru boxe, boxe... Link spre comentariu
m4xx Postat Iulie 16, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2005 nu ma invata unde sa caut....ca asta stiu...dar in bucuresti nu am gasit asa ceva Link spre comentariu
Vizitator balog Postat Iulie 16, 2005 Partajează Postat Iulie 16, 2005 I bucuresti se gassesc de toate numai sa stii unde sa cauti. Link spre comentariu
m4xx Postat Iulie 16, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2005 bai nene stii un magazin unde au asa ceva ?sau stai in banca ta... :cry: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iulie 17, 2005 Partajează Postat Iulie 17, 2005 O mai venit unu ca sii tine m4xx si mio spus sa ii trimit prin posta o carcasa ca sa isi faca amplificator ca el in Bucuresti nu gaseste nicaieri.Cam ciudat zic eu 1!!!! Rame de genu ala mia facut unchiu meu din aluminiu si au arata super fain le-am fol pt un coleg care avea difuri de 20 cm. Dezavantajul e ca dak nu sunt facute perfect si prinse perfect in suruburi la bass mai mare o sa se auda zgaltait!! Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iulie 17, 2005 Partajează Postat Iulie 17, 2005 Pararea mea e ca numa dak mergi la o turnatorie si dai o comanda mai mare un pic, numa atunci o sa se lege de cap cu tine.si desigur trebuie sa duci un dif acolo si ai marele risc sa til distruga. Mai cauta prin Bucuresti ca eu am auzit de firme specializate in decoratiuni de boxe, din pacate nu te pot indruma intr-un magazin dar o sa ma interesez! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum