Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

bandpass sau bass-reflex?

eddy_knnabis

Postări Recomandate

salutare tuturor.. am achizitionat de curand un suboowfer cu difuzorul magnat xpress 1201(am accentuat pentru a nu se confunda cu xpress 12). subwooferl l'am luat in incinta bass-reflex...foarte bine construita dar nu imi place finisajul....motiv pentru care ori voi reconstrui incinta ori va primi alt finisaj. acum intrebarea mea este: in cazul in care ma hotarasc sa reconstruiesc incinta....ce tip sa aleg? bandpass sau bassreflex? pe site-ul producatorului am gasit aceste tipuri de incinta.care ar fi avantajele in bandpass? precizez ca subwoofer-ul va fi folosit in masina. mai jos atasez cele 2 proiecte de incinta.

in cazul in care raman pe bassreflex...as putea modifica portul...si din cerc sa il fac dreptunghiular..ca cel din poza atasata?...evident cu aceeasi suprafata si aceeasi lungime.(vezi poza) intreb asta pentru ca arata chiar urat portul rotund pe aceasta incinta. astept sfaturi si pareri. multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• eddy_knnabis

2

• baga

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

mersi pentru raspuns. sa inteleg ca am facut un ou(adica am postat aiurea)...in cazul acesta imi cer scuze..totusi daca mai sunt persoane care vor sa isi exprime parerea nu ar fi rau. multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări