Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

calcul putere traf

Andrei87

Postări Recomandate

salut.am si eu o intrebare.am un traf cu urmatoarele iesiri2x27v[2,8ah]2x14v[1,8]12v[0,8a]dupa calculele mele are cam 220w.max.el este un traf de genius sw5005.eu as vrea sa pun 2xtda7294 in punte pe el.se poate.?????

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Andrei87

3

• lorik199

2

• ROBEERT

2

• djlove

1

Top autori în acest subiect

salut.

am si eu o intrebare.am un traf cu urmatoarele iesiri

2x27v[2,8ah]

si dupa o ora dupa care o sarcina a consumat acei 2,8A, traful se descarca?

nu, nu va tine 2 TDA, pt ca,conteaza infasurarea de 2x27V, care la maxim ar duce 150 W(dar ma indoiesc de asta), pe cand unui tda ii trebuie traf de 120-130W

Link spre comentariu

salut.am si eu o intrebare.am un traf cu urmatoarele iesiri2x27v[2,8ah]2x14v[1,8]12v[0,8a]dupa calculele mele are cam 220w.max.el este un traf de genius sw5005.eu as vrea sa pun 2xtda7294 in punte pe el.se poate.?????

Calculeaza-i totusi puterea transformatorului ca sa vezi exact dupa formula: lungimea miezului ( a ) inmultit cu latimea miezului ( b ) si produsul acestora ridicat la patrat.Deci formula va fi de forma: P = A x B ridicat la patrat. unde P este puterea, A este lungimea pachetului de tole si B este latimea pachetului de tole.Cam asta e.
Link spre comentariu

salut.nu nu au toroidal.nu am cum sa masor dupa formula pt k nu am cum sa il desfac.sunt sudate tolele/ms anticipat

Incearca sa-i masori sectiunile cat de cat cu un subler. Nu am zis sa-l desfaci.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări