Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conex Electronic "te face la buzunare"

Vizitator bender

Postări Recomandate

Revin pentru ca s-au spus multe si s-au dat nume. Asta este, am sa intocmesc un clasament pe care sper sa-l putem actualiza in functie de experientele celor de pe forum cu firmele mentionate. Aceasta este o parere subiectiva care poate fi de folos utilizatorilor acestui forum.

Adelaida

- de la ei nu am cumparat (va rog pe cei care ati avut experiente cu ei sa treceti o parere care sa caracterizeze aceasta firma )

- scrieti parerile si experientele voastre

Conex

- daca doresti sa fii tratat cu sictir si sa fii furat pe fata, asta este locul potrivit

Comet

- de la ei am cumparat doar de 2 ori dar au fost ok, in sensul ca desi am cumparat multe piese au fost toate acolo si confirmau cantitatile de pe factura

Farnell

- am luat de la ei de mai multe ori. Una dintre cele mai profesioniste firme cu care am lucrat. Acel incident de care va spuneam cu piesele deteriorate si inlocuite de ei (100% pe cheltuiala lor) cu aceasta firma a fost.

TME

- de la ei nu am cumparat deloc pina acum. Cineva care a cumparat de la ei ne poate da mai multe informatii aici?

Syscom

- o firma de la care am cumparat de mai multe ori, cu personal serviabil si fara surprize neplacute in ceea ce priveste piesele. La fel ca si acel magazin de pe aceiasi parte cu ei despre care spunea Mosfet. stie cineva numele acestui magazin ca sa-l includem in lista?

Va rog sa continuam aceasta "lista" si sa adaugam si alte firme si pareri personale despre firmele amintite aici si despre altele cu care ati lucrat si pe care le-am omis.

Daca syscom e magazinul de pe maica domnului,sau fostul magazin ca am vazut ca nu mai merge situl ,da este foarte bun magazinul, cu un personal de treaba ...Ajunsesem sa ma imprietenes cu vanzatoarea de acolo,avea incredee in mine,imi zicea pustiu adu-mi si mie foarfeca de sub tejghea te rog...am rugat-o o data sa intre pe internet sa-mi caute o schema si sa-mi dea si piesele pentru realizarea ei,iar nu a comentat de loc,ba chiar i-a facut placere...deci chiar foarte bun magazinul.Eu zic ca in proportie de 50% conteaza personalul iar cealalta jumatate conteaza marfa.

Link spre comentariu
Vizitator codertux

eu tocmai am venit de la conex... am facut comanda pe site, o doamna de acolo a impachetat-o frumos, m-am dus si am ridicat-o cateva ore mai tarziu... nu a fost nici o problema, totul a durat mai putin de 5 minute. Ba chiar doamna parea foarte zambareata :) O fi fata mea de student frumusel de vina, dar na :)inca o chestie pe care am observat-o pe site-ul conex: la maruntisuri - la rezistente am observat - se fac reduceri in functie de cantitatea comandata... de ex pt cantitati mai mari de 10 de la 0.05 lei pretul scade la 0.03 lei/buc. data trecuta m-am dus direct la magazin... tipul care luase comanda atunci uitase cateva piese. i-am atras atentaia inainte sa platesc, si-a cerut scuze si totul a mers ok.pentru cei care se plang ca au fost trasi in piept... daca nu verificati punga inainte sa plecati de-acolo dupa parerea mea cereti sa fiti trasi in piept. tot azi am trecut si pe la syscom pentru un integrat pe care nu l-am gasit la conex. doamna de acolo a fost foarte draguta, l-am luat pe loc. si era si cu 0,4 lei mai ieftin ca la conex (de unde luasem totusi ceva asemanator).imi cer scuze daca moderatorii vor considera ca fac reclama pt conex/syscom, ii rog sa modifice partile cu pricina dupa cum cred ei de cuviinta.

Link spre comentariu

De la adelaida am comandat eu pe net cateva piese si un aparat de masura.Piesele au fost ok insa aparatul a venit fara un fir de tester iar siguranta fuzibila din interior era arsa pe partea de [mA ] semn ca cineva care nu se pricepe lucrase(masurase )cu el.Am sesizat faptul ca lipseste un tester si mi s-a spus ca la urmatoarea comanda fa fi pus in colet.Am facut imediat o alta comanda de piese care includea si un set nou de testere,acestea au fost sub orice critica (calitativ)si bineinteles ca au uitat din nou sa puna testerul [uitat]in pachet.Am mai comandat de la tehnoelectricro ,s-a intamplat sa omita o piesa,i-am sesizat si au trimis piesa pe cheltuiala lor;raportol calitate pret ceva mai bun decat adelaida.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator zzsako

Adelaida pana la urma (dupa vreo doua luni) vine pachetul. dezavantaj - Posta Romana, preturi acceptabile

TME max intr-o saptamana vine pachetul, ambalat frumos, folosesc folie antistatica! - curierat GLS, preturi bune

Metrafo in doua - trei zile vine pachetul, - curierat Fan Curier, preturi bune

Link spre comentariu

Cumpar de la Comet de mult timp si sunt multumit.Doamnele de acolo sunt destul de amabile(au lucrat si la Conex dar nu au metehnele de acolo),esti sunat imediat ce au tot ce comanzi si nu am avut lipsuri.Comanda minima e 10 lei parca si nu lucreaza decat cu firme.

Link spre comentariu

Farnell mai nou livreaza peste noapte daca sint piesele pe stoc in europa (si in citeva zile daca sint din state dar se adauga 25 de euro cost de transport - atentie cind comandati uitati-va sa nu fie din depozitul din state)La unele piese (mosfeti de putere de ex) stau mai bine ca TME ca oferta si doar un pic mai scumpi; la alte piese (ex. electrolitici mari) sint extrem de scumpi. Chestie enervanta cind repari smps, tre sa comanzi din doua locuri

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

conex -am facut o comnda la ei de 2 kituri eq pe 7 benzi au fost ok

mivarom - o gramada de comenzi ...toate ok, mai demult am comandat 30 conzi 220uf 35v si mi-au dat 31

adelaida - prima comanda ok a 2a comanda cu piese lipsa si unele puse la vrajeala....cand am mai facut o comanda le-am spus ca daca nu imi trimite ceea ce am vrut nu o sa mai fac comenzi de la ei

bbrom - am facut comenzi de milioane si nu au fost deloc proleme

psc audio - o singura data au facut o greseala dar si-au cerut scuze comndasem 1 kit fet 100 si pretul era dublu cand am fost sa iau coletu

mikado - nu am avut probleme

pro audio store nesimtiti!!! nu au fost in stare sa trimita niste vatelina prin posta ...... au spus ca nu au chef sa puna un coleg deal lor la posta care sa stea jumate de zi pt a pune un colet

elforum - aici iti mai ei tzeapa

Link spre comentariu
Vizitator CABLAJE_IMPRIMATE

si eu cumparl piese de la Conex Electronic

aveti dreptate ,tot timpul este harababura acolo

pina acum nu mi sa intimplat sa nu am cantitatile cerute

transformatoare comand doar acolo ,ei trimit comenzile la Petra

harababura este oarecum de inteles ,la acel magazin tot timpul este aglomeratie

doamnele de acolo cred ca isi mai doresc si ele un flirt :ras:

acolo nu te baga nimeni in seama pentru ca daca inaintea ta au fost doi-trei intrebaci care stau o groaza de timp si trebuie sa le citesti un catalog isi pierg si ei rabdarea

este tipic in comert si mie mi se intimpla sa nu am rabdare cu clientii mei,cine nu face afaceri sau comert intelege mai greu fenomenul

....sa fim cinstiti nici noi nu putem fi serviabili sau amabili tot timpul

la Syscom ,este cam la fel,daca au chef sunt amabili daca nu ,nu!

eu cumpar de la Conex de cind este deschis magazinul ,nu am fost niciodata stresat de problemele care sunt cu deservirea clientului

problema mare pe "Silicon Valey" este cantitatea imensa de componente contrafacute

cind reparam televizoare &audio-video ,schimbam integrate de baleiajV sau audio pe banda ,unele se ardeau in 10 min, piese contrafacute

pina am gasit magazinul de la Vitacom ,o perioada a fost singurul magazin unde gaseai piese adevarate

pentru cei care considera ca sunt furati

aveti si voi vina de a nu verifica marfa!!!!

piesele sunt mici ,multe valori,etc

explica-mi si mie cate ore imi ia la cateva sute de repere sa numar componentele, nu mai zic ca 70% din ele sunt in smd si comanda totala de peste 1200 lei, am scris si pret sa iti poti imagina catamai plasa de componente s-a strans la comanda aceea, numai maruntisuri ieftine, dar necesare mie, am stat in magazin 3 ore pana i-am dictat comanda si am ridicat-o, deci mie imi lua vreo 9 ore sa o verificde unul singur, ca numarau si cautau componente 3 angajati.

deci nu "considera ca sunt furati" chiar sunt furati!!!

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...

De fiecare data cand am facut comanda la farnell a fost de ~20 lei. Poate e o greseala pe pagina lor, nu cred ca e 20 de euro.

Ultima comanda a fost anul trecut prin noiembrie.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări