Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PAL in BUCURESTI

m4xx

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• m4xx

3

• margarit2001

1

• Shambala

1

• adi_0106

1

ti-am raspuns eu (intrucatva :d ) aici:

http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?p=59187#59187

dar pot la fel de bine sa repet :d :

la majoritatea depozitelor de PAL (sau foarte aproape de ele) sunt si ateliere de taiere. 5000 lei metrul liniar. te duci cu dimensiunile si-ti fac gratis baietii de la vanzare incadrarea pentru consum minim. unele depozite vand doar coli intregi si jumatati de coala, altele vand si la sfert. cred ca poti afla detalii la telefon - cam toti au.

Link spre comentariu
Vizitator ronix4000

poti sa te duci si la bricostore pentru ca acolo ti-l si taie la ce dimensiuni vrei tu....din cate imi aduc eu aminte parca gasesti asa ceva si la praktiker

Link spre comentariu

si bomba: in BRICOSTORE...420.000/mp ala de 18...

:shock: :shock: we da` scump e :shock: :shock: la iasi, palul crud (nemelaminat) de 18 mm e in jur 500.000 coala (2900 mm X 1900 mm - cam asa ceva )
Link spre comentariu

hai sa va vand yo un pontpentru buc 8)dincolo d statia lu 336 de la leu spre militari e un fel d fabricutza, atelier habar n-aminsa cu 700mii mi-am luat pal de 2cm pt. 2 boxe(destul d mari)gata taiate bucatile :idea:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări