Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PARERI despre subwoofer ,,Peavey PV 118,,

proDJxlx

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• proDJxlx

5

• Jimmy

2

• baga

1

Top autori în acest subiect

nu l-am auzit, dar la specificatiile astea mi se pare slab, mai ales pentru un difuzor de 18"# 400 watts program power handling# 95 dB at 1W/1mparerea mea e ca in banii aia, in regim DIY, poti obtine performante mai bune.

Link spre comentariu

am gasit ceva si mai interesant si cred k din astea 3 modele voi alege...voi ziceti care ati alege..: 1. 2x omnitronic BX-1550, 2. 1x peavey PV 118, 3. 1x Blue Tech Dys-118C , dar mai mult mar tenta cele doua omnitronic pe urma cel de la blue tech si pe urma peavey....voi ce parere aveti? ar merge 2 omnitronic cat unul din celelalte sau invers. ms mult.

Link spre comentariu

Nu le-am auzit,dar imi dau si eu cu parerea.Omnitronic aia numai porcarii de boxe fac,dar doua cred ca ar merge cat unul de celelalte.Peavey ala pare cam neperformant 400w program,aia inseamna 200w rms.despre bluetech n-am auzit lucruri rele,dar fiecare isi lauda marfa...daca vrei,cauta pe cineva si roaga-l sa te lase sa-l asculti,sau mergi la magazin.Si eu as merge pe diy.

Link spre comentariu

ma tenteaza cel de la blue tech. dar daca as merge sa iau si sa fac eu ala as ajunge tot cam la acelasi buget deoarece diful din blue tech costa 400 ron . iar incinta ar veni 500ron si daca stau sa ma gandesc tot acolo ies. dar am cautat pe n siteuri unde sunt acel model de omnitronic BX 1550 si au zis ca nu au in stoc caci imi luam dinalea 2 si au zis caci numai cam in 1-2 luni primesc dar mie imi trebuie acum in 1-2 saptamani, si un reprezentant de la un site sau ce o fi dansul mi-a recomandat tot de la omnitronic o varianta cica mai buna adica BX 1850 si acum am mai ramas sa vad intre BX 1850 sau cel de la blue tech (Dys-118C)...ms..astept pareri despre astea 2 pana pe vineri...caci vineri voi face comanda....ms mult

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări