proDJxlx Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Doresc sa achizitionez un subwoofer ,,Peavey PV 118,, si ma intereseaza ceva pareri, daca merge bine sau daca nu alte pareri despre alte subwoofere de 18 inch pana in 1000 lei. Va multumesc. site unde se poate vizualiza este : http://www.esound.ro/Peavey-PV-118-Subw ... -1104.html si imi cer skuze daca nu am avut voie sa postez siteul . (sa nu se creada ca fac reclama). Cu respect. Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 nu l-am auzit, dar la specificatiile astea mi se pare slab, mai ales pentru un difuzor de 18"# 400 watts program power handling# 95 dB at 1W/1mparerea mea e ca in banii aia, in regim DIY, poti obtine performante mai bune. Link spre comentariu
proDJxlx Postat Ianuarie 29, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 ms...pt parere.....dar zim te rog ce reprezinta (in regim DIY), si astept si alte pareri din partea celorlalti.. Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 DIY, adica Do It Yourself. cumperi un difuzor, si construiesti incinta singur. Link spre comentariu
proDJxlx Postat Ianuarie 29, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 am gasit ceva si mai interesant si cred k din astea 3 modele voi alege...voi ziceti care ati alege..: 1. 2x omnitronic BX-1550, 2. 1x peavey PV 118, 3. 1x Blue Tech Dys-118C , dar mai mult mar tenta cele doua omnitronic pe urma cel de la blue tech si pe urma peavey....voi ce parere aveti? ar merge 2 omnitronic cat unul din celelalte sau invers. ms mult. Link spre comentariu
baga Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Nu le-am auzit,dar imi dau si eu cu parerea.Omnitronic aia numai porcarii de boxe fac,dar doua cred ca ar merge cat unul de celelalte.Peavey ala pare cam neperformant 400w program,aia inseamna 200w rms.despre bluetech n-am auzit lucruri rele,dar fiecare isi lauda marfa...daca vrei,cauta pe cineva si roaga-l sa te lase sa-l asculti,sau mergi la magazin.Si eu as merge pe diy. Link spre comentariu
proDJxlx Postat Ianuarie 30, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 ma tenteaza cel de la blue tech. dar daca as merge sa iau si sa fac eu ala as ajunge tot cam la acelasi buget deoarece diful din blue tech costa 400 ron . iar incinta ar veni 500ron si daca stau sa ma gandesc tot acolo ies. dar am cautat pe n siteuri unde sunt acel model de omnitronic BX 1550 si au zis ca nu au in stoc caci imi luam dinalea 2 si au zis caci numai cam in 1-2 luni primesc dar mie imi trebuie acum in 1-2 saptamani, si un reprezentant de la un site sau ce o fi dansul mi-a recomandat tot de la omnitronic o varianta cica mai buna adica BX 1850 si acum am mai ramas sa vad intre BX 1850 sau cel de la blue tech (Dys-118C)...ms..astept pareri despre astea 2 pana pe vineri...caci vineri voi face comanda....ms mult Link spre comentariu
proDJxlx Postat Februarie 21, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2010 mi-am luat cel de la blue tech , merge foarte bine la banii aia. foarte multumit de el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum