Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificatoare in clasa A sau B?

overdrive

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kappa_ii

1

• overdrive

1

• csl1131

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

depinde foarte mult de schema.. de ex o schema pelativ proasta in AB se poate auzii mult mai rau decat una in clasa B... in general cam asa zic si eu ..A pt puteri ff mici si AB pt mai mari....sau poate un G sau eventual chiar D(sau T,nu am auzit T,dar cica s-ar auzii mai bine decat D,aproape ca un AB...) pt puteri foarte mari...

Link spre comentariu

eu am ascultat amplificatoare in clasa A - unele chiar foate bune dar eu nu am observat diferente auditive intre clasa A si AB cu conditia ca cel in clasa AB sa fie facut bine - finali imperechiati corect ! clasa a este prea de tot are cam 25 % randament adica jalnic , poate la anumite puteri sa aibe si 5 % . clasa AB in medie are cam 50 % randamet si poate urca pina pe la 70 % ! cel mai bine e sa luati amplificatoare la care sa nu observati zgircenia producatorului ca in rest e mult noroc !!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări