Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

arctic BE 1200A

bassbox

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bassbox

5

• vasile eugen

3

• misuraelectronic

2

• ghimpe--

1

Si "soacra-mea" pateste la fel, dar eu cred ca problema este de la caderi de tensiune (masina detecteaza problema si intra pe avarie). Daca se apasa butonul de "resume" isi continua programul.

Link spre comentariu

nu ai sa gasedti ce cauti nu se gaseste nimic pentru ea schimba placa

Merci de sfat,dar costa cat juma de masina de spalat :speriat

poate te ajuta e tot ce am

nu se vede nimic,atasamentul probabil a ramas intre serverul vechi si cel nou.
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

nu va mai agitati degeaba , ca n-o sa va dea nimeni documentatie pentru arctic...!am eu un prieten care repara masini de spalat si mi-a zis asa...1-- asta este mina de aur...2-- documentatia este sub cheie... :ciuda:

Link spre comentariu

da,da...si marmota invelea ciocolata... :nebun:oare de ce naiba ar face-o...? e ca si cum ti-ai taia singur craca de sub picioare , chiar nu realizati acest lucru elementar de simplu...???!!!

Link spre comentariu

Ma gandesc :cineva, ca "tv1"de cate ori si-a taiat craca?Adevarul este ca sunt putini care repara masini de spalat care stiu ce e ala un dump.Ce se poate intampla daca cineva din Bucuresti ajuta pe cineva din Satu Mare cu un dump.Probabilitatea de a fi ajutat cu un dump de Arctic este de 100 de ori mai micadecat cea de a fi ajutat cu un dump de tv Watson sa zicem pentru ca sunt de 100 de ori mai multe tv Watson decat masini Arctic.""PAREREA MEA""

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări