bassbox Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Un dump pentru asa ceva are cineva?Se opreste la mijlocul programului.Daca se deconecteaza si se reconecteaza la retea continua programul de unde s-a oprit. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Si "soacra-mea" pateste la fel, dar eu cred ca problema este de la caderi de tensiune (masina detecteaza problema si intra pe avarie). Daca se apasa butonul de "resume" isi continua programul. Link spre comentariu
bassbox Postat Ianuarie 29, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 La mine nu e din cauza caderilor de tensiune, totdeauna se opreste exact cand mai sunt 9 minute ,inainte de faza de centrifugare. Link spre comentariu
Vizitator sile78 Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 nu ai sa gasedti ce cauti nu se gaseste nimic pentru ea schimba placa Link spre comentariu
Vizitator silviubortoi Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 poate te ajuta e tot ce am Link spre comentariu
bassbox Postat Ianuarie 29, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 nu ai sa gasedti ce cauti nu se gaseste nimic pentru ea schimba placaMerci de sfat,dar costa cat juma de masina de spalat poate te ajuta e tot ce amnu se vede nimic,atasamentul probabil a ramas intre serverul vechi si cel nou. Link spre comentariu
Vizitator sile78 Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 costa in jur de 250lei Link spre comentariu
bassbox Postat Ianuarie 29, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Merci foarte mult.Sper ca algoritmul "troubleshooting" sa nu ma duca la "change the main PCB" :cry: Link spre comentariu
vasile eugen Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 ati reusit sa procurati documentatie? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 nu va mai agitati degeaba , ca n-o sa va dea nimeni documentatie pentru arctic...!am eu un prieten care repara masini de spalat si mi-a zis asa...1-- asta este mina de aur...2-- documentatia este sub cheie... Link spre comentariu
vasile eugen Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 nu prea cred sa nu fie cineva care sa de documentatia Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 da,da...si marmota invelea ciocolata... :nebun:oare de ce naiba ar face-o...? e ca si cum ti-ai taia singur craca de sub picioare , chiar nu realizati acest lucru elementar de simplu...???!!! Link spre comentariu
florinellll Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Ma gandesc :cineva, ca "tv1"de cate ori si-a taiat craca?Adevarul este ca sunt putini care repara masini de spalat care stiu ce e ala un dump.Ce se poate intampla daca cineva din Bucuresti ajuta pe cineva din Satu Mare cu un dump.Probabilitatea de a fi ajutat cu un dump de Arctic este de 100 de ori mai micadecat cea de a fi ajutat cu un dump de tv Watson sa zicem pentru ca sunt de 100 de ori mai multe tv Watson decat masini Arctic.""PAREREA MEA"" Link spre comentariu
vasile eugen Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 am rezolvat problema cu masina de spalat...........este functionala Link spre comentariu
bassbox Postat Mai 12, 2010 Autor Partajează Postat Mai 12, 2010 Ai facut rost de un dump sau ai inlocuit placa electronica????? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum