Vizitator bogdanbeiu Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Buna sunt nou pe aici. As avea si eu nevoie de un site sigur care sa pot cumpara piese(sigurante,microfoane, diode, capacitoare,etc) Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Sus pe pagina ai ui un Banner de la TME Link spre comentariu
Vizitator bogdanbeiu Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 da am gasit ... ms mult Link spre comentariu
bogdan_ Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 vezi pe www.dioda.ro ca e o lista cu magazinele la cautare componenta.... bafta Link spre comentariu
poxi Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 la tme trebuie sa astepti dureaza se face plata inainte prin transfer bancar piesele vin din POLONIA si dureaza mai bine de la www.adelectrocom.ro din Bucuresti si diferenta de pret este foarte mica si poti comanda online tot ce doresti. Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 mai bine de la TME ! si stiu ce zic.si bogdanbeiu putea sa caute prin forum ca mai sunt astfel de subiecte. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum