gica70 Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Eu sunt interesat de prizele alea... am gasit si eu, dar mai scumpe de atat. Eventual poze cu ce e in interior. Multumesc!Si eu. Multumesc. Link spre comentariu
bogdan_ Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 frustrat poate datorita faptului ca in toata coplilaria telecomenzi ma chinuiam sa fac si pretul care te lasa fara elan de a mai construii : 15 RON / bucata.Mult mai multa satisfactie ai daca construiesti, decat daca cumperi:Simpla si buna, am facut-o si functioneaza perfect.http://4.bp.blogspot.com/_0uR92uxHqSY/S ... CEIVER.jpg Stiu ca am ajuns offtopic: am facut si eu exact asa ceva cand eram printr-a 9a, doar ca aveam 2 becuri.Era tot cu 4017 doar ca aveam 4 stari: oprit tot, cand unul, cand celalalt, amandoua. Telecomanda o facusem cu un 555 si baterie mica de 12V. Link spre comentariu
fenobarbital Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Poze - explic mai tirziu pentru ca ma grabesc. Numele magazinului si detalii despre unde se cauta produsul numai cu permisiunea lui Vasile, oricum in Oradea nu mai sint ca le-am luat eu pe tote Despre fiabilitate pot sa spun ca de o luna folosim eu si tatal meu 3 astfel de telecomenzi dintre care una modificata cum aminteam in exemple; fara intrerupere si probleme. Nu indemnam aici sa ne lasam de construit ca nu mai are rost, modificari se pot face dupa imaginatia fiecaruia, insa unele constructii nu merita abordate pur si simplu datorita faptului ca ne complicam inutil. Una ar fi inlocuirea alimentarii receptorului cu una in comutatie sau macar traf, desi am vazut alimentarea asta low cost si intr-un robot de bucatarie Philips cu microcontroler ce costa sfert din salarul meu... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum