Rotty Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Vreau si eu un program de proiectat cablaje simplu si usor de folosit... sa aibe cateva piese in librarie sa nu fiu nevoit sa le caut eu sau sa le fac... Link spre comentariu
Dj Alex Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 poate se refera la un program pt proiectat circuite electrice Link spre comentariu
Rotty Postat Ianuarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Nu mai faceti offtopic, vreau un soft pt proiectie cablaj... ceva usor d folosit... Link spre comentariu
vasile eugen Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 sunt mai multe depinde de tine cum te poti initia de usor.Sprint layouteagle layouttarget pcb 123........................poti trece pe GOOGLE program proiectat cablaje si iti da saituri Link spre comentariu
Rotty Postat Ianuarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Vreau o recomandare eu am gasit cateva dar vreau sa stiu care e mai usor de folosit, sa nu`mi bag capu cu toate prostiile...Vreau ceva simplu si usor de folosit sa nu necesite bataie de cap... Link spre comentariu
Dj Alex Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 pai cum sa nu facem offtopic , daca tu nu ne zici ce doresti tu vrei ca noi sa ghicim ce vrei tu ? (eu foosesc Sprint layout 5.0 ) sun multumit de el pana acum si ii destul de usor Link spre comentariu
Rotty Postat Ianuarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 O sa`l caut acum pe net sa vad ce e de el... pana acu am instalat 3 programe insa sunt prea complexe si necesita bataie de cap ... Link spre comentariu
ROBEERT Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Nu mai faceti offtopic, vreau un soft pt proiectie cablaj... ceva usor d folosit...Ba o sa facem off topic sau eventual inchidem si topicul daca este cazul.Repet: puneti va rog niste titluri mai elegante si atentie si la exprimare. Hai ca acum te iert, dar pe viitor ai grija cum postezi ca blochez topicul. Mai jos ai linkul de unde sa descarci softul care iti trebuie.Succes.http://www.expresspcb.com/ExpressPCBHtm/Download.htm Link spre comentariu
Dj Alex Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 imi place de domnu ROBEERT , ca ii pune la punct pe totii ! Bravo Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 28, 2010 Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Ba o sa facem off topic Link spre comentariu
Rotty Postat Ianuarie 29, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Nu reusesc sa fac :( ma puteti ajuta careva si pe mne cu schama cablajului dupa urmatoarele.... http://i45.tinypic.com/k0ov3l.jpg http://i46.tinypic.com/5e7aj8.jpg Doresc ca schema 2 sa fie in continuarea primei in partea dreapta... sa nu fac legatura cu fire intre ele... Link spre comentariu
ROBEERT Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Ce-i mare smecherie? Proiectezi intai cablajul si apoi tai un cablaj de doua ori marimea unuia si apoi proiectezi pe cablaj cele doua scheme identice. Link spre comentariu
vio2007 Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 incearca aici la servicii: viewtopic.php?f=61&t=49061&start=0 Link spre comentariu
Rotty Postat Ianuarie 29, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Am nevoie doar de schema ca de realizat imi realizez singur placuta... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum