Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Program de proiectat cablaje

Rotty

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Rotty

6

• ROBEERT

3

• Dj Alex

3

• vasile eugen

1

Top autori în acest subiect

sunt mai multe depinde de tine cum te poti initia de usor.Sprint layouteagle layouttarget pcb 123........................poti trece pe GOOGLE program proiectat cablaje si iti da saituri :limb:

Link spre comentariu

Vreau o recomandare eu am gasit cateva dar vreau sa stiu care e mai usor de folosit, sa nu`mi bag capu cu toate prostiile...Vreau ceva simplu si usor de folosit sa nu necesite bataie de cap...

Link spre comentariu

Nu mai faceti offtopic, vreau un soft pt proiectie cablaj... ceva usor d folosit...

Ba o sa facem off topic sau eventual inchidem si topicul daca este cazul.Repet: puneti va rog niste titluri mai elegante si atentie si la exprimare. Hai ca acum te iert, dar pe viitor ai grija cum postezi ca blochez topicul. Mai jos ai linkul de unde sa descarci softul care iti trebuie.Succes.http://www.expresspcb.com/ExpressPCBHtm/Download.htm
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări