Vizitator strainu_clauss Postat Iulie 12, 2005 Partajează Postat Iulie 12, 2005 mei hai ca am revenit cu altceva.am un subwoofer sal de 250mm,100w,8ohm,RS 2530. vreau sa fac o lada de bass care sa scoata fain in camera. help me please 8) Link spre comentariu
Paollo Postat Iulie 14, 2005 Partajează Postat Iulie 14, 2005 difurile sal sunt bune daka iti plac manelele sau orice nu are nevoie de fidelitate.. daca faci cutia bine o sa simti basul in plamani dar nu o sa scoata frecventze prea joase Link spre comentariu
Vizitator strainu_clauss Postat Iulie 15, 2005 Partajează Postat Iulie 15, 2005 da, da cum tre sa fac cutia ?? aia nu prea styu. Link spre comentariu
Vizitator strainu_clauss Postat Iulie 15, 2005 Partajează Postat Iulie 15, 2005 difurile sal sunt bune daka iti plac manelele sau orice nu are nevoie de fidelitate.. daca faci cutia bine o sa simti basul in plamani dar nu o sa scoata frecventze prea joase Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iulie 15, 2005 Partajează Postat Iulie 15, 2005 Clauss......baiatu da nu te enerva asa ca nu merita.acuma probabil ca o sati dea ban. incearca sa stergi mesajul ca nu merita sa injuri asa. Link spre comentariu
Vizitator strainu_clauss Postat Iulie 15, 2005 Partajează Postat Iulie 15, 2005 men pai ii zic ca imi tre o lada si face glume cu manelisti. imi da o schema d lada sau c face??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum