Vizitator cyp Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Am realizat si eu corectorul de ton propus de BABIC 2005 dar m-am oprit la plantarea trz .......Am in dotare foarte multi trz de tipul kc237 , kc 238 , kc 239f , de productie TESLA care au cam aceleasi caracteristici cu bc107 , bc108 ,bc109 , bc 413 .... Singura diferenta este frecventa de taiere care la trz de tipul BC incepe de la 100 mhz in sus iar la trz de tipul KC, fT incepe de la 150mhz in sus !!Ce ziceti , sa folosesc KC-URI! Multumesc!!!Scuze ca am postat unde nu trebuie.... . Rog un moderator sa mute postul la sectiunea ''corectoare de ton''Multumesc!! Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 BC413 cu B sau C, eventual împerechea?i cei din pozi?iile identice de pe cele dou? canale.Urechea uman? se limiteaz? la 16-18kHz, nu ai ce face cu banda mai larg? în banda UUS (oricum nu cred asta, Tesla or fi folosit alt? atenuare ?i le-a dat un rezultat mai elegant), chiar te poate încurca prin oscila?ii sau recep?ionarea de posturi radio, în schimb un trz mai pu?in zgomotos ?i cu amplificare mare e de preferat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum