Vizitator stoik Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 imi puteti da o schema ceva pt un aparat de ultrasunete ?????? ar trebui pt rozatoare Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 imi puteti da o schema ceva pt un aparat de ultrasunete ?????? ar trebui pt rozatoare Am o nepoata care este casiera la un supermarket si intr-o zi este intrebata de un cumparator daca au vibratoare pentru cartite la raft. Nepoata-mea s-a distrat si mi-a povestit iar eu am informat-o ca exista asa ceva (de fapt sunt niste sonde care se infig in pamant in zona protejata iar la capatul superior au montajul). E mai bine sa cumperi pt. ca cele construite de amatori, am auzit, nu sunt eficiente. Link spre comentariu
Vizitator stoik Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 dc nu ar fi daca sunt facute pe acelasi principiu????? Link spre comentariu
bogdan_ Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Pai acelas principiu nu inseamna neaparat aceeasi implementare, nu? Apare o diferenta de parametrii de functionare si de calitate. Exemplu similar: Un conductor parcurs de curent genereaza un camp magnetic. Faci un colac, il prinzi de o membrana, mai pui un magnet langa, prinzi totul de un suport si ai facut un difuzor. Principiul e acelas. Dar exista deosebiri si diferente intre toate modelele existente nu? Sa revenim ontopic: Principiul de functinare e simplu, iti trebuie un oscilator pe frecvente inalte. Implementari sunt destule. Exemplu: http://www.electronic-circuits-diagrams ... ckt6.shtml Si sunt MULTE ALTELE Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum