Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

aparat de ultrasunete

Vizitator stoik

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan_

1

• gica70

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

imi puteti da o schema ceva pt un aparat de ultrasunete ?????? ar trebui pt rozatoare :freaza: :freaza:

Am o nepoata care este casiera la un supermarket si intr-o zi este intrebata de un cumparator daca au vibratoare pentru cartite la raft. Nepoata-mea s-a distrat si mi-a povestit :ras: iar eu am informat-o ca exista asa ceva (de fapt sunt niste sonde care se infig in pamant in zona protejata iar la capatul superior au montajul). E mai bine sa cumperi pt. ca cele construite de amatori, am auzit, nu sunt eficiente.
Link spre comentariu

Pai acelas principiu nu inseamna neaparat aceeasi implementare, nu? Apare o diferenta de parametrii de functionare si de calitate.

Exemplu similar: Un conductor parcurs de curent genereaza un camp magnetic. Faci un colac, il prinzi de o membrana, mai pui un magnet langa, prinzi totul de un suport si ai facut un difuzor. Principiul e acelas. Dar exista deosebiri si diferente intre toate modelele existente nu?

Sa revenim ontopic: Principiul de functinare e simplu, iti trebuie un oscilator pe frecvente inalte. Implementari sunt destule.

Exemplu: http://www.electronic-circuits-diagrams ... ckt6.shtml

Si sunt MULTE ALTELE

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări