Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ALINCO Dr 135

Vizitator laur_taur09

Postări Recomandate

Vizitator laur_taur09

salut tuturor.....unde gasesc si eu sa cumpar un cablu de date (o interfata)

pentru statiile ALINCO Dr 135...

am gasit ceva (ERW-7)dar nu in romania...

ma intereseaza urgent va rog daca ma puteti ajuta sa imi dati un meil sau sa ma sunati......va rog

0766582758........sau.....([email protected])

va multumesc....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• overdrive

3

• alibiduda

3

• maxxim33

2

• Yo4You

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator cuiuda

SalutAm un Alinco DR-135T care se comporta in felul urmator:-pe display apare denumirea canalelor (au fost denumite intr-un anumit fel) INTERMITENT. -nu are nici receptie nici emisie-am incercat sa reprogramez frecventele dar nu am reusit sa rulez aplicatia ( aici e posibil sa fie din interfata construita de mine...una universala care la Yaesu a functionat fara probleme)-statia raspunde la aproape toate comenzile pe care le dau din butoanele din panoul frontal insa din microfon (PTT) nu pot face nimicVa multumesc

Link spre comentariu

NU domnule aplicatia trebuie sa ruleze pe un calculator slab pentium 1 sau pentium 75Mhz sub MS-DOS. Atentie se foloseste mufa jak stereo la programare de 3,5mm, conectand masa la masa si folosind a doua coexiune.Practic se folseste mijlocul mufei jak stereo care se face transmisia de date si masa.

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
Vizitator cuiuda

...aplicatia trebuie sa ruleze pe un calculator slab pentium 1 sau pentium 75Mhz sub MS-DOS

SalutareAm incercat sa programez un Alinco dr135. Am facut un CD bootabil cu softul pt dr135. Am construit interfata asta:http://zs1jen.dyndns.org/Manuals/Progra ... R-135T.jpgAtunci cand incerc sa ma conectez imi spune ceva de genul "Error RS232........"Mentionez ca am incercat sa programez statia cu un PC P4 3GHz. Asta sa fie pb? Trebuie sa caut un PC mai primitiv?Multumesc
Link spre comentariu

Buna seara, intru si eu ca musca-n lapte...... Ma "joc" cu un ALINCO DR-135....Deh ce sa-i faci cand ai prieteni taximetristi....Totusi, puteti sa-mi spuneti si mie cu ce soft pot "sapa" prin statie?Multumesc....

Link spre comentariu

SalutAm un Alinco DR-135T care se comporta in felul urmator:-pe display apare denumirea canalelor (au fost denumite intr-un anumit fel) INTERMITENT. -nu are nici receptie nici emisie-am incercat sa reprogramez frecventele dar nu am reusit sa rulez aplicatia ( aici e posibil sa fie din interfata construita de mine...una universala care la Yaesu a functionat fara probleme)-statia raspunde la aproape toate comenzile pe care le dau din butoanele din panoul frontal insa din microfon (PTT) nu pot face nimicVa multumesc

Ai ceva probleme pe partea de PLL - eu gaseam de obicei probleme la stabilizatorul de 8V (mai bine zis nu ii veneau 12V din sursa care facea st-by).Din cite imi amintesc se mai dezlipea de la un capat o pacatoasa de rezistenta de 470 ohmi tip smd din zona unde intrau cablurile de aliemntare(posibila functionare cu intermintente din aceasta cauza).
Link spre comentariu

...aplicatia trebuie sa ruleze pe un calculator slab pentium 1 sau pentium 75Mhz sub MS-DOS

SalutareAm incercat sa programez un Alinco dr135. Am facut un CD bootabil cu softul pt dr135. Am construit interfata asta:http://zs1jen.dyndns.org/Manuals/Progra ... R-135T.jpgAtunci cand incerc sa ma conectez imi spune ceva de genul "Error RS232........"Mentionez ca am incercat sa programez statia cu un PC P4 3GHz. Asta sa fie pb? Trebuie sa caut un PC mai primitiv?Multumesc
Preferabil a se folosi un PC mai ''lenes'' pe partea de programare.Probeaza pe un pC mai ''primitiv'' dupa cum bine te exprimai dar eu de obicei gaseam niste rezistori smd ''atinsi'' de mediul umed/acid - taximetristii mai scapa de obicei cafeaua pe statie -(acesti rezistori se afla pe board-ul de fata-cel cu lcd-ul pe el si parca aveau valori de 1k si erau serie pe data de programare spre microcontroler).
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Incalziti cu un feon cam la 60 grade radiatorul unde se afla mufa si vezi dupa aceea .Chestia am aflat-o de la un reprezentant Alinco.Surprinzator ???? Foarte!

Ma rog cine este acel reprezentant Alinco? :da
Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...
Vizitator avio81

salut! sunt si eu nou pe aici si as dori daca se poate sa ma initiati in programarea frecventelor de pe statia de emisie Alinco DR135. Am incercat sa-i realizez interfata de la Alinco si nu merge imi tot da erori. Pentru ca lucrez cu ele (sunt taximetrist) si mai schimb dispeceratele ma tot sicaneaza Meseriasii astia care le acordeaza frcv. cu timpul lor limitat, as dori sa-mi raspundeti ce sa fac sa -mi recunoasca PC statia. Va multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări