gabi_lori Postat Februarie 10, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2010 mersi mult o sa ma uit,daca vezi ceva intre timp zi-mi si mie te rog,mersi mult inca o data.zi-mi si mie la schema lui aleks cu lm 324 el alimenteaza cele doua mmc-uri 4016 si 4047 de la o sursa 7805 la care nu ii leaga gnd-ul la masa alimentarii de 9volti.de ce?cum lucreaza sursa aia nelegata la masa? Link spre comentariu
zal Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Masele trebuie legate împreună, cu atenţie, dacă e vorba de tensiuni negative şi pozitive. Link spre comentariu
gabi_lori Postat Februarie 12, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2010 asa stiam si eu dar daca te uiti si in schema si pe cablaj nu le-a legat.sa fie oare o eroare de proiectare? Link spre comentariu
gabi_lori Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 ok l-am luat pe acela era cel al lui aleks,cel care l-a inceput dar nu l-a mai terminat,sa-i fac cablajul si sa vad ce iese.mersi mult. Link spre comentariu
gabi_lori Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 da,chestia cu masa era o eroare cand a facut schema a gandit-o legat dar in schema a iesit dezlegat,acum sunt curios daca o sa si mearga si al lui si al meu.teoretic da,practic sper ca da. Link spre comentariu
gabi_lori Postat Februarie 23, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2010 salut baieti tot in legatura cu vfd-ul futaba am o intrebare,la vfd-urile rusesti am vaut ca anodica alimenteaza ledurile si cifrele,cabalajul este comun,la futaba al meu am5 pini de alimentare anodica,1 alimenteaza jumatate din cifre,altul alimenteaza cealalta jumatate de cifre,altul alimenteaza primele leduri care sunt verzi,al patrulea ledurile galbene si al cincilea cele rosii.de ce?care este diferenta intre cel rusesc si futaba?doar de conceptie?si la futaba alimentez cu +toti cei 5 pini?va multumesc. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Rusescul e comandat normal, Futaba prin multiplexare. Link spre comentariu
gabi_lori Postat Februarie 24, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2010 ok schema care mi-ai trimis-o de la aleks este cu multiplexare nu?si vumetrul pe care vroia sa-l faca el cu vfd rusesc si este la mine tot multiplexare,nu?pai asta sunt nelamuritvfd-ul rusesc este difeerit de futaba,atunci care din ele n-o sas mearga pe schema aia cu lm324 daca un vfd e normal si celalat multiplexat.mersi mult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum