traianpop Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Buna ziua! Vreau sa fac un CD boot-abil(imagine .iso) cu WIN XP,care il folosesc DOAR pentru calculatorul meu,si as dori sa integrez drivere pentru audio si video,de la producatori diferiti,ca sa nu trebuiasca instalate separat. Cum se procedeaza?In ideea ca nu am incalcat regulamentul forumului,va multumesc!PS:-din acea imagine .iso,cum se elimina ceva care nu-mi foloseste? (de exemplu,jocurile etc) Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 descarca nLite Link spre comentariu
traianpop Postat Februarie 4, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2010 Am descarcat nLite,dar sunt prea "ingramadit" ca sa si stiu sa-l folosesc; mai stric un cd,ca n-o fi foc... Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 stiu ca e greu dar totul se rezuma la citirea cu atentie al help-ului din program Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 Citit help program + 2lei pentru un CD-RW si te-ai scos Link spre comentariu
gcom61 Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 Este mult pana te apuci.Eu am integrat driverele sata pt un laptop dupa ~3 ore.Pana atunci nu auzisem de 'nlite.Foloseste un reinscriptibil pana la testul final si dupa aia tragi pe cd.Bafta! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum