Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Egalizator E-350 Electronica Industriala

Flor

Postări Recomandate

Va salutAm primit un asemenea montaj, pt care acum 30 si ceva de ani mi-as fi dat si sufletul, ca banii nu aveam. De dragul vremurilor de demult, as vrea sa am si schema. Am sapat pe net, dar nu am avut noroc...Daca o are cineva si mi-o trimite, mi-ar face o mare placere..Va multumesc anticipat pt bunavointa.

Link spre comentariu

Va salutAm primit un asemenea montaj, pt care acum 30 si ceva de ani mi-as fi dat si sufletul, ca banii nu aveam.

Aten?ie c? piesele au toleran?e înfior?toare, frecven?ele centrale de reglaj sînt aiurea.Am g?sit cond de 0,68uF cu valori de 0,618 ?i 0,785uF.Cu mult? r?bdare de chinez b?trîn, am sortat într-o s?pt?mîn? condensatorii ?i celelalte piese (sînt maniac cu precizia pieselor, deformare metrologic?). M-am întrerupt la cur??atul pu?ometrilor. :rade:
Link spre comentariu

Multumesc frumos pt schema si sfaturi. Chiar, m-ati facut curios sa il pun pe un generator sa vad cum raspunde la semnale, nu doar la ureche.Raman dator si sper sa am cum sa ma revansez.

Link spre comentariu

Cred ca si eu mi-as fi dat si sufletul pe vremea aia pentru asa ceva. Nici nu mai stiu cind a aparut '79-'80?

Cred ca pe la mijlocul anilor '80: amplificator A-350, tuner T-350, casetofon deck CD-350, egalizor EQ-350, pick-up PD-350, erau si niste boxe (nu mai stiu modelul), toate de la IEI, si nu erau chiar ieftine, probabil atunci tot setul cam cat salariul mediu pe vreo trei sferturi de an...
Link spre comentariu
  • 10 ani mai târziu...
  • 2 ani mai târziu...

Din păcate calitatea imaginii nu-i foarte bună dar se pot înțelege valorile. 

Eu as vrea și schema de la egalizorul romanesc pe 10 benzi cu 741 dacă o are cineva. Doar pt arhiva pt ca egalizor pe 10 benzi am ceva de la Marantz ce are și analidor spectral pe el. Cred ca nu l-am mai folosit de minim 2-3 ani, pt ca ascult mai mult fara nici un un fel de reglaj/egalizare, chiar și cu controlul de ton de pe amplificator dezactivat cind ascult muzica. Doar la filme îl mai activez citeodata pt a creste dramatismul. 

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări