Flor Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Va salutAm primit un asemenea montaj, pt care acum 30 si ceva de ani mi-as fi dat si sufletul, ca banii nu aveam. De dragul vremurilor de demult, as vrea sa am si schema. Am sapat pe net, dar nu am avut noroc...Daca o are cineva si mi-o trimite, mi-ar face o mare placere..Va multumesc anticipat pt bunavointa. 1 Link spre comentariu
feri.visky Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Poti pune si o poza ca sa fi mai convingator... Link spre comentariu
Kuki Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Slaba calitate dar decit nimic.. Link spre comentariu
mișa Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Cred ca si eu mi-as fi dat si sufletul pe vremea aia pentru asa ceva. Nici nu mai stiu cind a aparut '79-'80? Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Va salutAm primit un asemenea montaj, pt care acum 30 si ceva de ani mi-as fi dat si sufletul, ca banii nu aveam. Aten?ie c? piesele au toleran?e înfior?toare, frecven?ele centrale de reglaj sînt aiurea.Am g?sit cond de 0,68uF cu valori de 0,618 ?i 0,785uF.Cu mult? r?bdare de chinez b?trîn, am sortat într-o s?pt?mîn? condensatorii ?i celelalte piese (sînt maniac cu precizia pieselor, deformare metrologic?). M-am întrerupt la cur??atul pu?ometrilor. Link spre comentariu
Flor Postat Ianuarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Multumesc frumos pt schema si sfaturi. Chiar, m-ati facut curios sa il pun pe un generator sa vad cum raspunde la semnale, nu doar la ureche.Raman dator si sper sa am cum sa ma revansez. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Cred ca si eu mi-as fi dat si sufletul pe vremea aia pentru asa ceva. Nici nu mai stiu cind a aparut '79-'80?Cred ca pe la mijlocul anilor '80: amplificator A-350, tuner T-350, casetofon deck CD-350, egalizor EQ-350, pick-up PD-350, erau si niste boxe (nu mai stiu modelul), toate de la IEI, si nu erau chiar ieftine, probabil atunci tot setul cam cat salariul mediu pe vreo trei sferturi de an... Link spre comentariu
yo5czz Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 Salutare ,sant nou,nu vad schema de la egalizator,o mai are cineva? Link spre comentariu
adi1967 Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 Aveti aici schema egalizor. EGALIZOR IEI-350 HI-FI.djvu Link spre comentariu
yo5czz Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 Multumesc mult,Adi,toate cele bune! Link spre comentariu
NEAGU GABRIEL Postat Mai 4, 2022 Partajează Postat Mai 4, 2022 On 2/10/2020 at 5:45 PM, adi1967 said: Aveti aici schema egalizor. EGALIZOR IEI-350 HI-FI.djvuUnavailable Buna ziua, va rog daca mai aveti schema de la Egalizor IEI-350 HI-FI si doriti sa-mi trimiteti sau sa postati aici din nou? Multumesc Link spre comentariu
NEAGU GABRIEL Postat Mai 5, 2022 Partajează Postat Mai 5, 2022 Multumesc mult sesebe Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 5, 2022 Partajează Postat Mai 5, 2022 (editat) Din păcate calitatea imaginii nu-i foarte bună dar se pot înțelege valorile. Eu as vrea și schema de la egalizorul romanesc pe 10 benzi cu 741 dacă o are cineva. Doar pt arhiva pt ca egalizor pe 10 benzi am ceva de la Marantz ce are și analidor spectral pe el. Cred ca nu l-am mai folosit de minim 2-3 ani, pt ca ascult mai mult fara nici un un fel de reglaj/egalizare, chiar și cu controlul de ton de pe amplificator dezactivat cind ascult muzica. Doar la filme îl mai activez citeodata pt a creste dramatismul. Editat Mai 5, 2022 de sesebe Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum