meeteeka Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Salutare,Am achizitionat de curand (moca) un TV tuner KW-TV878-FBK fara CD-ul cu drivere si am mari belele pentru ca nu le pot gasi niciunde pe internet. Credeti-ma ca am incercat toate site-urile posibile si imposibile... rezultatul a fost dezamagitor.Asadar, va rog mult de tot, daca il are cineva sau daca aveti vreo idee sa ma anuntati si pe mine.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
ollync Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Incearca cu asta : Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 In caz ca nu merge, pune btwdmdrv+Dscaler.Merge sigur, cu conditia sa setezi acolo tipul TV tunerului. http://btwincap.sourceforge.net/download.html Link spre comentariu
tavipop Postat Martie 14, 2010 Partajează Postat Martie 14, 2010 Salut! Ti-am trimis pe mail tot CD cu drivere (original) .Bafta! Link spre comentariu
meeteeka Postat Martie 15, 2010 Autor Partajează Postat Martie 15, 2010 multumesc mult, acum il descarc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum