Vizitator gabytro Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Salut, ma bate gandul sa achizitionez un sistem de la Onkyo, modelul HT-S3200, si vroiam sa va intreb pe voi inainte, ca in mod sigur sunteti mai avizati decat mine. E ceva de capul lui sau sa mi iau gandul? Merita banii (1500ron)? Are cineva asa ceva?Multumesc frumos!Gaby Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Nu mai e nici firma asta ce era pe vremuri. În afara noilor conexiuni ?i decod?ri audio (absolut comerciale, c? omul tot 2 g?uri de auzit are la cap), nu are ceva special, puterile sînt evident exagerate, nu scoate 660W aduna?i din maxim 400W sup?i de la re?ea. În stereo îl creditez cu maxim 2x80W sinus/8 Ohmi, asta dac? poate fi conectat pe 2 boxe. Link spre comentariu
Vizitator gabytro Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 si verdictul e ?? Link spre comentariu
hugo Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Hm... verdictul e: daca vrei ceva serios... bagi mana adanc in buzunar si cumperi de ex. un receiver NAD. Mai adancesti un pic mana pana la ciorapi si cumperi boxele pentru el.... hm... deci undeva la 3500 RON receiverul plus 500 RON de boxa(hm... sa nu fie mai prejos ca receiverul) si ajungi la 3500 + 2500 + un "bubwoofer" pe la 1000 RON si ai a ajuns la 7000 RON(daca am calculat corect). Si acu ai scula de scula. Hm... oare cat de prost se poate auzi un Onkyo cu tot cu boxe la 1500 RON? La pretul asta nu ai ce cumpara cu atatea boxe. Doar un sistem de calculator("laudatul" Z5500) care nu e nici pe departe asa de versat ca Onkyo-ul de mai sus. In afara de bubuiala de la Z5500 nu cred ca e ceva sa-l detaseze in cursa cu Onkyo. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum