Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Receptor simplu pe tranzistori

Vizitator davidbekam

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Flor

2

• AlinEX

2

• yo9hrb

1

• yo3ihg

1

Top autori în acest subiect

Eu nu mai am 14 ani. Asa ca nu inteleg ce placere poti sa ai auzind "am nevoie de o masina la adresa..., cine e in zona..."sau "viteza vantului este ..."..Si din cate stiu interceptarea benzilor neautorizate este ilegala.Asa ca mai bine inveti sa iti construiesti un receptor pt benzile comerciale de radiodifuziunie, mai intai cele locale, apoi special pt cele aflate la distante foarte mari, -numitele DX-uri-.Si cand o sa prezinti dovada ca ai auzit postul din insula Pastelui, hi, hi, o sa ai de ce si cu sa te mandresti..

Link spre comentariu

banda aero civila in VHF este 108-137 MHz AM, comunicatii intre aeronave si turnuri de control, balize meteo.dar se folosesc si frecvente in HF sau chiar mai jos, pt NDB (Non-Directional Beacon) de exemplu (5.450, 11.253 MHz USB)

Link spre comentariu

Raman la ideea de dinainte, pe care o explicitez.Sa stai sa asculti/inregistrezi convorbirile aviatiei, ca dupa aia sa te repezi sa vinzi inregistrarea cu ce se discuta cand a cazut avionul e si asta un mod de a faca bani...Ca si prostitutia, numai ca meseria asta e ceva mai veche...Mda, ma opun progresului si dorintei de imbogatire. Parca aud, daca aste cere publicul ca de aia violul de la ora 5 si prost tv...Mda, ce sa zic, firmele de pompe funebre nu sunt o afacere corecta si cinstita.Iar sacalii sunt animale in 4 (sau 2) picioare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări