Florin31 Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Salutare tuturor am realizat un montaj dintr-un casetofon auto cu ic TDA 7386 l-am bagat itr-un hard (am scos tot din el si l-am pus acolo cu racirea pe sufrafata metalica mai groasa a hardului l-am probat si functioneaza intrebarea e alta acel IC ii cam trebuie amperaj si sa aiba o energie cam puternica (adica sa aiba de unde sa traga) ce ziceti ar merge? imi e sa nu distrug sursa calculatorului Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 postezi abureli si faci reclama, sau chiar ai realizat montajul? Link spre comentariu
Florin31 Postat Ianuarie 25, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 chiar il am montajul dar nu cam vreau sa fac ceva PC pt un lucru mai mic deasta va intreb a-ti mai incercat asa? Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 eu iti propun sa reformulezi intrebarea, pe cat posibil in limba romana literara, sa priceapa lumea exact ce vrei, si sa omiti linkurile-reclama, ca pe aici nu sunt tolerate. Link spre comentariu
Den Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Din o sursa de 600 Wa 85% randament am tras in jur de 110 Wa maxim.Mai departe fa socotelile. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 daca folosesti toate iesirile integratului la putere max iti va consuma de la sursa vreo 120w, 4x20 la iesire sa zicem + 40..50w puterea disipata prin caldura avand in vedere ca e clasa AB. deci ori pui o sursa mai puternica ori mai pui una suplimentara pt amplif. Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 merge, dar nu f grozav. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum