Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masina de Spalat Samsung F1245AV

Vizitator Fanfanighen

Postări Recomandate

Vizitator Fanfanighen

Salutare !Am probleme cu masina de spalat si solicit ajutorul dumneavoastra.Tot ceea ce vreau sa stiu este daca am placa electronica defecta,si de unde pot gasi una noua.Defectul consta in faptul ca nu mai face corect limpezirea.Daca optez pentru doua limpeziri ,incepe limpezirea dar nu schimba de pe afisaj(nu comuta de la 2 la 1) si arata defectul 5E (in manual = defect pompa sau infundata instalatia de evacuare). Pompa a fost testata si la fel si toata instalatia de evacuare.Daca cunoasteti ceva despre acest defect va rog sa binevoiti sa-mi raspundeti.Placa electronica are codul:DC41-00023AVa multumesc anticipat !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• harman37arun

2

• icet

2

Vizitator Fanfanighen

Multumesc !Am sa incerc sa fac ceea ce a-ti spus(dupa amiaza) dar daca nu functioneaza aveti cumva un dump pentru asa ceva?Sau stiti de unde as putea sa fac rost de el?Toate cele bune !

Link spre comentariu
Vizitator Fanfanighen

Salutare !

Dupa cum am mai spus pompa de evacuare si instalatia de evacuare au fost verificate.Am curatat si filtrul de impuritati.Problema este ca domnul harman37arun mi-a spus sa fac ceva si eu nu am gasit nimic in manualul de utilizare. Probabil ca domnia sa a crezut ca eu am manualul de service.Apa este de la retea ,dar nu cred acum ca ar fi de vina apa.Masina are cam 4 ani vechime.De fapt am observat ca pot sa o pacalesc.Adica setez doua limpeziri ,ea executa una si se blocheaza.Setez din nou doua limpeziri si in felul acesta pot sa termin programul.Pana gasesc alta solutie si un service care sa poata sa repare acest defect o folosesc asa.

Multumesc pentru raspunsuri.

Toate cele bune !

Link spre comentariu

Am inteles ca ai verificat pompa si evacuarea dar cum?E posibil ca pompa de evacuare sa mearga in gol si in sarcina nu sau chiar si in sarcina sa mearga de 10 ori si de 2 ori nu si daca nu evacueaza apa sa apara eroarea E5.

Link spre comentariu
Vizitator Fanfanighen

Salutare !Pai in primul rand am vazut ca face evacuare la apa cu un debit destul de mare.Am demontat pompa si nu par sa fie probleme de le ea.Nu am gasit depuneri de calcar sau alte corpuri straine.Chiar si acum cand spala si fac micile trucuri pentru a termina programul,evacuarea apei este normala.S-ar putea sa fie placa pana la urma.Sau memoria trebuie sa fie rescrisa.Toate cele bune !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări