Vizitator titone Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 sint un incepator si evident necunoscator in retelistica. am un laptop vechi(SIEMENS 64M ram,Win 98 instalat) care are doar port ethernet, seriala, paralela, si un port usb1 pentru care am inteles ca nu se gasesc drivere(hab n-am ce sint alea).mai am si un wireless pe usb de la cineva. cum pot sa ma leg wireless la un router existent (de la romtelecom). exista sanse sa cumpar ceva interfete(exista?) pentru a putea folosi "scula" la nvigat pe net??? Link spre comentariu
ollync Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Mai exact ce model de laptop? Daca nu merge cu usb, ai slot PCMCIA ? Link spre comentariu
Vizitator titone Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 cred ca exista asa ceva. acolo e o placa pe care este un port ethernet. Link spre comentariu
ollync Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Pai in cazu asta cel mai indicat ar fi sa gasesti o placa wireless care merge pe portul respectiv, cu toate ca nu cred ca isi mai merita banii. Placa sa fie din aceea care merge pe 5V. Link spre comentariu
Vizitator titone Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 caut de mor pentru jafu asta de wireless Asus WL-167g , driver pt win98se. ajutor fratiloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor! Link spre comentariu
LostCell Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 driverguide.com Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum