MoshuLeo Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Am un laptop Dell Inspiron 1545 ce are trei porturiUSB (comm 5;6 si 7).Cum pot schimba denumile acestor porturi de exemplu comm 5 sa devina comm1, deoarece folosesc un convertor usb to serialpentru niste programatoare pe serial iar acestea se pot seta doar pe com 1si 2. Link spre comentariu
ollync Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 In principiu convertorul USB to Serial iti creeaza un port virtual COM x la care poti sa schimbi din Device Manager si sa-l pui pe Com1 daca este liber. Link spre comentariu
MoshuLeo Postat Ianuarie 25, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Multumesc ollync pentru raspuns.Poate mai au nevoie si altii detaliez putin cum am procedat:in Control Panel,Sistem la Ports(COM&LPT) mi-a aparut (dupa instalarea driverelor evident) Prolific USB to Serial Comm Port(COM5).Click dreapta,Properties,Port Settings,Advanced,Com Port Number unde am ales COM1 care era liber. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum