Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dif subwoofer frecvente fff joase

Paollo

Postări Recomandate

Vizitator kameleon

Dap, unde ce se aduna si scad, propagare-sunt satul. E tub de pe maica domnului, ala imens, modificat binenteles.Nu ash vrea sa fac unele info sa devina comerciale.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 75
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• caudiodesign

13

• Paollo

12

• Sharky

9

• radue

8

Top autori în acest subiect

Nu ash vrea sa fac unele info sa devina comerciale.

Sa-nteleg ca vrei sa-ti iei brevet pe inventie/modificare? Ca altfel, nu vad de ce nu ai impartasi planurile, poate doar din rautate...
Link spre comentariu

Hai ma kameleon nu ne duci tu pe noi de nas ! Daca te-ai uitat repede la semnatura mea si scrie "subwoofere custom-made pentru casa si masina" asta nu inseamna ca o sa-ti fur ideea ta cu "excitarea".Promit.Sincer,esti amuzant pana la punctul cand vei deveni ridicol in afirmatiile tale.

Link spre comentariu
Vizitator kameleon

pt x, Eshti interesat de solutzii dea gata? Clar din rautate nu-tzi dau nimik, tin totul pt ce-i aleshi.pt designer, Nu inteleg ridicolul afirmatzilor. Poate m-am exprimat undeva greshit

Link spre comentariu

Eshti interesat de solutzii dea gata?

Nu neaparat, dar ar fi un lucru bun si frumos sa faci un tutorial, eventual cu poze din timpul constructiei, sa vada tot poporu` cum sa-si faca un subwoofer bun, sa nu mai dea banii pe subwoofer-e cu specificatii mincinoase.P.S. Nu inteleg ce vrei sa zici prin cei "aleshi"? :shock:
Link spre comentariu
Vizitator kameleon

Dap, dar nu ma pricep f bine.Un curs de acustica te-ar ajuta mai mult decit ash putea eu ajuta vreodata.Scrie mai sus cum e facut, oarecum.Treaba asta e facuta aku vreo 7ani(cred), cind aveam si curbele si scula de masurat. Aku sincer si schema de la amplif am pierdut-o si m-am apucat de lucruri mai serioase.Nu ma ocup de audio, si multe le-am uitat.

Link spre comentariu

Doamne.............ICS,no offense,eu propun un ban pentru domnul kameleon.kameleon,nu numai ca mi-ai demonstrat in 2 ocazii in seara asta ca habar n-ai despre ce vorbesti,dar tu indraznesti sa faci si discriminari.Cum adica "cei aleshi" ??? Cum am spus si mai devreme,noi suntem prea prosti pentru ca maria ta sa-si imparta cu noi vasta cultura in domeniul incintelor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări