Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dif subwoofer frecvente fff joase

Paollo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 75
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• caudiodesign

13

• Paollo

12

• Sharky

9

• radue

8

Top autori în acest subiect

DJ DNA zicea ca a incercat unHP-15W la 400 W RMS si nu a rusit sa-l aduca in Xlim ( daca trece de aceasta lungime cursa membranei se poate distruce fff probabil ) si titro ( scuze daca pocesc nick ) a spus ca a incercat un HP-15W la 550 W RMS si dupa 3 h nu a patit nimic.Oricum eu cred ca cu un HP-18Wscoti fr joase mai bine ( SD mai mare => misca mai mult aer decat un HP-15W si cred ca nu ii trebuie o cutie asa de mare ( mai mare decat 120 L ) ).Oricum simuleaza-le pe amandoua si vezi ce-ti place

Link spre comentariu

coboara mai jos, intradevar dar vad ca Fs e numai cu vreo 3 Hz mai jos la hp18W

da....dar gandeste-te la volumul de aer care il pune in miscare :shock: :shock: sa vezi ce frumos il simti cum te loveste in plamani :wink:
Link spre comentariu

Paollo, preturile mici ale difuzoarelor P-audio sunt posibile datorita politicii de preturi pe care o practicam noiContrar gandirii "logice" a romanului, noi preferam sa vindem multa marfa cu adaos mic, decat putina cu adaos mare.Te asigur ca produsele comercializate sunt de cea mai buna calitate, fapt demonstrat si de firmele de talie mondiala care folosesc difuzarele P-audio (Paacoustic) in incintele lor. (NEXO, JBL, EAW, Mackie, Etc.)

Link spre comentariu

Daca tot iti iei un dif mai puternic fa-ti rost si de un amp mai puternic ( cel putin 1/2 din puterea RMS a dif pt a putea scoate tot unu' din el ) pe 8 ohmi.

Link spre comentariu

Eu tot recomand un HP-18W.Sa ne zici si noua ce dif iti iei pana la urma.@NeXuS_3 Imi place modul in care preferati voi sa vindeti marfa:face fericiti mai multi oameni :d

Link spre comentariu

Eu ti-am zis de hp18 ca stiu sigur ca merge bine ca am pus mana pe el si am vazut boxa facuta cu el.Nu stiu cum se comporta varianta de 15", din parametrii e cam slab pe langa cel de 18", dar si in pret e mai ieftin.Daca iti incap boxele in casa incearca difuri mari, altfel alege ceva de masina, dar in cazul asta eficienta va fi mica.Eventual dute la magazinul play de pe iuliu maniu (fosta 6 martie), intreaba-i daca iti poate arata cum suna o boxa cu eminence beta15 in eaLa parametrii e asemanatoare cu hp15.

Link spre comentariu

Dupa ce am simulat la acest dif ar fi fff bine ( dupa parerea mea ) sa fol un filtru activ hight pass la 12 dB cu Qx de 1.93 ( imbunatateste considerabil raspunsul in fr joase )Daca nu e bine sa se fol acest filtru corectati-ma va rog.

Link spre comentariu

o sa iau deocamdata un hp15W in cluj as avea de unde sa-l cumpar? sau numai cu comanda?

o alegere foarte buna :wink: ai Mesaj PrivatP.S am sa-ti trimit si un proiect pe el calculat , daca vrei
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări