Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dif subwoofer frecvente fff joase

Paollo

Postări Recomandate

sal, sunt din cluj si caut de ceva vreme un dif de sub care sa scoata frecvente cat mai joase si sa nu depaseasca vreo 4 miloane si nush in ce magazin sa mai caut..peste tot sunt numai jafuri.. nimic de firma daka e cineva din cj care stie un magazin cu difuri de calitate ajutati-ma, multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 75
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• caudiodesign

13

• Paollo

12

• Sharky

9

• radue

8

Top autori în acest subiect

Vizitator ronix4000

sal.nu pot sa zic ca sunt prea priceput in ale difuzoarelor dar poate ma lamuresti si pe mine de ce te intereseaza sa ca dif-ul sa coboare la frecvente asa de joase?eu spre exemplu tocmai mi-am luat pe comanda din America 2 subwoofere INFINITY 1042W care coboara foarte jos...dar nu mi se pare nici un avantaj asta....ce-l putin daca bag un semnal de 10 Hz el se comporta foarte bine dar eu nu prea percep deloc bass-ul pentru ca miscarea lui e prea lenta....

Link spre comentariu

nu-mi trebuie chiar 10 Hz, 20 ar fi destui, dar sa fie la presiuni mari.. m-am saturat de subwoofere puternice care fac mai mult zgomot decat un bass fin pe joase... vreau ceva care sa faca sa-mi tremure toate hainele pe mine dar sa nu ma deranjeze prea mult la urechi :)

Link spre comentariu
Vizitator ronix4000

pai atunci pot sa ti le recomand sa-ti iei un subwoofer ca ale mele si anume Infinity 1042W pentru ca se comporta ffffoarte bine la frecvente joase....si e si double voice coil (adica il faci de 2 sau 8 ohni)...

Link spre comentariu

vrei sa sune basu ca in discoteca sa te loveasca rapid si scurt in piept?Atunci nu ai nevoie sa cobori sub 40Hz. Ia-ti un HP18W si te rezolva.Nu e prea scump. (asta e singurul dif ieftin de 18 pe care l-am incercat si am vazut ca suna bine)Iti ajunge intr-o camera si 25W ca sa simti basul in tine.O comparatie intre sisteme de calculator si diful asta nu se poate face.

Link spre comentariu

era destul de mare. pe la 120 L.Dar bas scotea nu gluma. :evil: Is curios cum suna celelalte difuri de 18" de la p-audio , asta cred ca e printre cele mai amarate...dar macar e ieftin.

Link spre comentariu

nu se poate pune intr-o cutie prea mica cam 100 litri !dar eu nu as recomanda hp18w pentru ca este prea mare ! iati de 12 un infinity 120se ca se gaseste peste tot sau comanda un hp15w ca coboara la 40 hz sau poti sa iti faci o izobarica si coboara in 30 hz !eu am asa ceva si suna bine dar mai greu cu filtrele pentru asa ceva !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări