dragon82 Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Buna seara!Am o mare chestie la un laptop Acer Aspire 5315.De vreo luna mi-am prelungit abonamentul la internet la Vodafone si mi-au dat un model mai nou de modem.L-am instalat,totul ok o perioada,pana cand am vazut ca incepuse parca sa detina controlul tuturor porturilor USB(am doar 3,unul ocupat de modem).Care e treaba:in timp ce am modemul conectat la laptop,daca incerc sa pun pe oricare USB orice altceva,um stick sau un card reader,ori un writer extern nu imi recunoaste nimic si imi da eroare ca am conectat un device necunoscut.In cazul writerului extern daca intru in device manager,gasesc pe el un triunghi galben,ii dau disable si apoi enable si il recunoaste,dar daca dau sa citeasca vreun disc oarecare sau sa copie merge foarte greu,iar o copiere ce ar dura in mod normal vreo 15 min ajunge sa faca copierea in 2,3 ore!!!Iar daca dau sa vad vreun film direct de pe disc,merge numai in suturi si se blocheaza si nu mai citeste nimic writerul si merge in gol.Writreul LG functioneaza foarte bine pe alte PC-uri sau laptopuri.Partea interesanta e ca daca scot modemul de internet,laptopul recunoaste din prima writerul,iar acesta functioneaza normal.In cazul stick-urilor sau card reader-urilor,nu le arata deloc,nici macar in device manager!!!Sau daca le arata nu le pot deschide.Dar daca scot modemul,totul functioneaza ok.Modemul functioneaza bine,fara probleme,dar problemele descrise au aparut in timp.Am schimbat vreo 3 tipuri diferite de Windows am schimbat si BIOS-ul cu ultima varianta si tot degeaba.Mai nou nu imi accepta noul soft al modemului si imi da o eroare 1158.Aia de la Vodafone se fac ca ploua si nu am rezolvat nimic cu ei,desi modemul functioneaza bine.Remarc totusi ca aceste probleme le-am avut desi foarte rar si cu celelalte 2 modele de modemuri mai vechi.Unul din cele vechi mi-a busit si Windowsul la un moment dat.Nu mai stiu ce sa fac.Ma dispera faza ca daca vreau sa pun altceva pe USB-uri trebuie sa scot modemul si sa raman fara net.Laptopul merge foarte bine si nu am probleme cu el.Singurul defect la el e ca nu mai scrie nici un disc writerul sau,de aia folosesc un writer extern,desi citeste cam 50% din discurile ce le pun pe el,dar de scris nema!Nici cu el nu stiu care e faza.Vreo idee?Multumesc! Link spre comentariu
srdjan Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 cauta daca nu cumva a aparut vreun update de driver online... pun pariu ca problema apare doar pe windows... si tine doar de soft. poate chiar niste update-uri la windows ar rezolva-o... Link spre comentariu
dragon82 Postat Ianuarie 24, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Pai am spus ca daca pun noua versiune de soft a modemului,uneori imi dadea eroarea 1158.De cand nu mai da eroare,mi se deconecteaza singur de la internet modemul.Iar Windowsul primeste tot timpul update-uri...Deci e altceva. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Ar fi bine sa faci o proba cu modemul conectat la un hub USB cu alimentare externa!Daca te duci la un prieten si faci proba pe laptopul/PC-ul sau cu modemul + unitatea optica externa se comporta la fel? Link spre comentariu
dragon82 Postat Ianuarie 25, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 E o idee buna.Ma mai gandesc si la faptul ca poate laptopul are vreo problema si nu mai poate alimenta mai multe surse mari consumatoare in acelasi timp.De ce cand am writerul + un stick sau un card reader merg totusi impreuna?Si cu modemul nu merge nimic? Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 E posibil ca modemul sa consume ceva mai mult; este doar o idee, de aceea te-am pus sa faci acele teste. Link spre comentariu
dragon82 Postat Ianuarie 25, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Da cu prima ocazie cum ajung la vreun amic voi testa ce mi-ai spus.Merci. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum