SHADYYY Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Am un PC IBM P4 model , FRU PN49P-1599 care nu vrea decit WIN 98 , cu toate ca HDD este aproape gol 160Gb . Cind doresc sa scriu un sistem de operare mai evoluat , refuza si cere nu bios mai nou . Am citit programul din cip si spune ca este din 20-12-2002.Am intrat pe site firmei LEVANO care a cumparat IBM dar nu am reusit sa ma descurc .Poate este cineva pe aici si are mai multa experienta cu PC-urile de la IBM sa ma indrume unde pot gasi un frash de bios mai nou .Multumesc . :cry: Link spre comentariu
ollync Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Poti sa dai mai multe detalii despre el? din ce familie face parte , tip, model ....Apropo, la firma respectiva parca ii spunea LENOVO daca nu ma insel . Link spre comentariu
srdjan Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 nu te inseli... corect e LENOVO iar el cauta FLASH pt. BIOS... poate datorita greselilor nici nu a gasit. Link spre comentariu
SHADYYY Postat Ianuarie 24, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Scuze , am gresit numele firmei si ai intuit corect, vreau flash pt bios Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Trebuie sa citesti pe unitate un cod, de genul 6579-TAG, sau 6269 M2G, apoi sa cauti acel bin pe net, si sa bootezi cu o floapa pe care se afla un utilitar de flashuire, aminflash.exe, sau awdflash.exe, etc, si sa scrii in cipul de BIOS acel bin. Link spre comentariu
SHADYYY Postat Ianuarie 24, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Carcasa originala nu o am ,toate codurile le am de pe placa de baza , iar flash-ul il bag cu programatorul.Da-mi te rog idei unde sa mai ma uit pe placa , de exemplu mai are trei etichete si scrie :1- FRU PN49P15992-37L4987 si EC H20134N3- P35-152-11Z9 Link spre comentariu
ollync Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Se pare ca este un Netvista. Incearca aici: http://www-307.ibm.com/pc/support/site. ... MBUDT.html Link spre comentariu
srdjan Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 foloseste biosagentplus ca sa vezi ce bios (cu id cu tot) ai dupa care descarci update-ul si utilitarul de flash-uire... se rezolva repede fara sa-ti bati capul ce placa de baza ai... Link spre comentariu
SHADYYY Postat Ianuarie 24, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Ai avut dreptate este netvista . dar nu corespunde nici unui cod de acolo.Am intrat inscriptul biosului si am aflat ca este de Phoenix pt IBM Netvista , dar de aici ceata. Link spre comentariu
SHADYYY Postat Ianuarie 26, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Gata s-a rezolvat. Fisierul cautat l-am gasit pe pagina sugerata mai sus ,Va multumesc pt ajutorul vostru. Link spre comentariu
SHADYYY Postat Ianuarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Cind am spus si eu ca am terminat , am mai dat de un ghimpe .Nu am acces la internet , cu toate ca am instalat tot felul de drivere pt internet nu reusesc sa dau casutele unde trebuie sa bag ,IP, DNS.Masck. Am instalat Wuin.XP pack 3 iar din Control panel - Newtork Setup Wizard la conectie noua nu se configureaza nimic , tot pe acelasi IBM Netvista .Sper ca am dat poate relatiile edifictoare . Astept sugesti ca eu m-am incins . Multumesc. Link spre comentariu
ollync Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Te referi la driverele pt placa de retea ? Link spre comentariu
SHADYYY Postat Ianuarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Da ,pentru placa de retea integrata.Dar am reusit s-o gasesc aici ..www.xenodesign.ro/PROXP.exe. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum