Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Soft de bios IBM ,

SHADYYY

Postări Recomandate

Am un PC IBM P4 model , FRU PN49P-1599 care nu vrea decit WIN 98 , cu toate ca HDD este aproape gol 160Gb . Cind doresc sa scriu un sistem de operare mai evoluat , refuza si cere nu bios mai nou . Am citit programul din cip si spune ca este din 20-12-2002.Am intrat pe site firmei LEVANO care a cumparat IBM dar nu am reusit sa ma descurc .Poate este cineva pe aici si are mai multa experienta cu PC-urile de la IBM sa ma indrume unde pot gasi un frash de bios mai nou .Multumesc . :cry:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• SHADYYY

7

• ollync

3

• srdjan

2

• Spitfire

1

Top autori în acest subiect

Trebuie sa citesti pe unitate un cod, de genul 6579-TAG, sau 6269 M2G, apoi sa cauti acel bin pe net, si sa bootezi cu o floapa pe care se afla un utilitar de flashuire, aminflash.exe, sau awdflash.exe, etc, si sa scrii in cipul de BIOS acel bin.

Link spre comentariu

Carcasa originala nu o am ,toate codurile le am de pe placa de baza , iar flash-ul il bag cu programatorul.Da-mi te rog idei unde sa mai ma uit pe placa , de exemplu mai are trei etichete si scrie :1- FRU PN49P15992-37L4987 si EC H20134N3- P35-152-11Z9 :sparge:

Link spre comentariu

foloseste biosagentplus ca sa vezi ce bios (cu id cu tot) ai dupa care descarci update-ul si utilitarul de flash-uire... se rezolva repede fara sa-ti bati capul ce placa de baza ai...

Link spre comentariu

Cind am spus si eu ca am terminat , am mai dat de un ghimpe .Nu am acces la internet , cu toate ca am instalat tot felul de drivere pt internet nu reusesc sa dau casutele unde trebuie sa bag ,IP, DNS.Masck. Am instalat Wuin.XP pack 3 iar din Control panel - Newtork Setup Wizard la conectie noua nu se configureaza nimic , tot pe acelasi IBM Netvista .Sper ca am dat poate relatiile edifictoare . Astept sugesti ca eu m-am incins . Multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări