bogdan666 Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 eu am un http://buy.mikado.ro/product_info.php?p ... 21aecddc99 vreao o parere daca e cat de cat bun sau mai bine ramaneam la alea cu 10 lei. si inca o chestie, nu stiu ce se masoara acolo unde scrie F si Cx in stanga Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 E super bun,pt nivelul actual ce cunostiinte,eventual poti face comparatie cu unul deja verificat, acolo o sa masori capacitati,daca o sa ai nevoie,pana in 20 mf(micro,nu mili),asta dupa ce o sa te familiarizezi cu unitatile de masura pt capacitati,desi ca pret ieseai mai avantajos cu un DT9208. Link spre comentariu
bogdan666 Postat Ianuarie 24, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 aham. si daca nu te superi cum functioneaza masurarea capacitatilor ca instructiunile erau in rusa si eu stiu doar engleza :rade:si ca pret am dat 63 pe el defapt Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 E aproape la fel ca la masurarea rezistentelor,numai ca daca la ohmetru ai baza pe indicatie,la condensatori se mai intampla sa-ti arate buna valoarea,dar in realitate sa fie varza,un ESR-metru e mai bun pt asa ceva decat un capacimetru,cum spuneam,cu rabdare,la inceput folosesti pt masurat capacitati bune,vezi ce indica si dupa aia te bagi si la lucru-am intalnit plachete,cu rezistenta reziduala de 40-50 Kohmi,pe analog,iar pe digital nu indica nimic(rau) Link spre comentariu
bogdan666 Postat Ianuarie 24, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 ok. dar cum pun un c polarizat ?F sau Cx e plusul ?presupun ca un condensator nepolarizat nu conteaza...presupun... Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Daca era de respectat o polaritate,erau marcate bornele,da ma intreb,nu-ti vine mai usor sa pui manuta pe cativa condensatori diferiti si sa incerci?Singura grija pe care tre s-o ai,e ca acei condensatori pe care ii vei masura sa nu fie incarcati. Link spre comentariu
bogdan666 Postat Ianuarie 24, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 ma gandeam sa nu se intample ceva rau cu aparatul. si daca pot sa evit de sa nu o fac. am intrebat doar. o sa incerc, dar numai maine sa am mintea limpede. ok mersi de raspunsuri si ajutor Link spre comentariu
Vizitator WadiW Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 ceva asemanator am cumparat din "OBOR" cu 25 lei acum 2 ani. inca functioneaza..... sunt multumit de el Link spre comentariu
scormonel Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Este foarte bun, am si eu unul de multi ani si are probleme la comutator, trebuie sa-l misc uneori fiindca nu mai face contact. Dar a fost muncit la greu, este unul din instrumentele din trusa de teren. Link spre comentariu
bogdan666 Postat Februarie 8, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2010 poi din raspunsurile date de voi cica e destul de bun. mersi pentru raspunsuri Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum