Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

"ipconfig/all"

kappy

Postări Recomandate

Salut,

ca sa fiu cat mai succint: Run -> cmd -> ipconfig/all ->eroare(incadrata cu rosu in imagine)

Intrebare: De ce nu recunoaste comanda"ipconfig/all"?(imediat dupa ce am reinstalat OS-ul primea comanda...dupa ce am instalat restul de soft-uri ..nu mai vrea)

Multumesc anticipat...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kappy

12

• ollync

8

• srdjan

6

Top autori în acest subiect

Win Xp SP2...tocmai am observat ca si pe laptop (Win Xp SP2) imi da aceasi eroare..la aceasi comanda(de cateva ore ma tot chinui sa aflu de ce nu pot sa refac reteaua wireles dintre laptop si pc)

Link spre comentariu

am facut cum mi-ai explicat in post-ul anterior si acum merge :101 ...mersi mult...urmeaza sa introduc datele pentru placa wireless din pc si din laptop...daca ai idee cum se face...si nu-i prea mare deranjul..iti urmez sfaturile cu mare placere...

Link spre comentariu

Control Panel (classic view) -> Netowrk Connections -> Click dreapta pe conexiunea dorita -> Properties -> Internet Protocol (TCP/IP) -> Propertiesaici trebuie sa introduci parametrii doriti dupa care dai ok & close

Link spre comentariu

Pentru viitor daca mai ai nevoie , dute la -> My Computer-> click dreapta-> Properties->Advanced->EnvironmentVariables->System variables si vezi daca ai acolo la ?PATH? calea C:\windows\system32 Daca nu adaugo

Link spre comentariu

am procedat in felul urmator:

wireless PC:

IP:192.168.0.1

Subnet Mask:255.255.255.0

Default Gateway:IP-ul de la placa LAN

DNS-urile :le-am luat dupa ce am dat comanda in PC "c:\windows\system32\ipconfig /all"

wireless laptop:

IP:192.168.0.2

Subnet Mask:255.255.255.0

Default Gateway:192.168.0.1

DNS-urile :le-am luat dupa ce am dat comanda in PC "c:\windows\system32\ipconfig /all" (aceleasi DNS-uri ca pentru pl wireless din PC)

Mentiuni:

in proprietatile placii LAN din PC am bifat "Allow other network users to connect through this computer's Internet connection"

si am facut o retea ad-hoc "Open" in PC

Concluzie : merge reteaua ...nu merge internetul pe laptop...:d

Link spre comentariu

pe PC am o placa de retea normala legata la net printr-un modem de la "IU.PI.SI" si inca una wireless cu care am reusit sa fac retea wireless cu laptopul dar nu am net(pe laptop)...

Link spre comentariu

daca netu vine de pe placa de retea LAN atunci la asta trebuie sa dai "Allow users to connecto through this... bla bla" si selectezi wireless la placa prin care distribui netu in retea.daca netu iti vine pe vreun port usb sau o alta placa de retea atunci poti face bridge intre placile de retea ramase pt reteaua interna.ls wireless pe desktop nu trebuie sa setezi gateway-ul ci doar pe laptop asa cum ai facut e bine...incearca sa dai "route print" in cmd si arata si noua rezultatele...LE:de pe laptop da ping la 192.168.0.1de pe desktop da ping la 192.168.0.2de pe desktop da ping la 193.231.249.1de pe laptop da ping la 193.231.249.1arata si noua ce a iesit

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări