Florynsv Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Buna. Mi-am cumparat zilele trecute un programator de memorii si anume AD_MEM01, cu care vreau sa programez o memorie 24c16. Problema e ca nu stiu daca jumperii sunt pusi corect. De aceea atasez o poza cu programatorul si rog pe aceea care au acest programator sa imi spuna ce jumperi trebuie sa mut pe acolo ca sa pot programa memoria corect. TV-ul pentru care e memoria este un Nei S21O-4X echipat cu: procesor SDA5255 B002, memorie 24C16, jungla TDA8842, sursa TDA4605-2, video TDA6107Q, cadre TDA8356, sunet TDA 7057AQ. Sasiul cred ca e un gorenje E9-1. Multumesc. Link spre comentariu
ghita_cosma Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Buna. Mi-am cumparat zilele trecute un programator de memorii si anume AD_MEM01, cu care vreau sa programez o memorie 24c16. Problema e ca nu stiu daca jumperii sunt pusi corect. De aceea atasez o poza cu programatorul si rog pe aceea care au acest programator sa imi spuna ce jumperi trebuie sa mut pe acolo ca sa pot programa memoria corect. TV-ul pentru care e memoria este un Nei S21O-4X echipat cu: procesor SDA5255 B002, memorie 24C16, jungla TDA8842, sursa TDA4605-2, video TDA6107Q, cadre TDA8356, sunet TDA 7057AQ. Sasiul cred ca e un gorenje E9-1. Multumesc.In pachetul cu programatorul sant si instructiunile aferente. Eu cred ca jumperii sant corect pozitionati. Link spre comentariu
damian_sandel68 Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Da. Jumperii sunt cuplati pentru memoriile 24 c xx. Deci si pentru memoria 24c16. Daca aveti programul PonyProg instalat,spor la treaba. Link spre comentariu
Florynsv Postat Ianuarie 25, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Ok. Multumesc mult de tot pentru raspunsuri. Programatorul asa l-am primit cu jumperii pusi in felul asta. Mai am o intrebare, am descarcat de aici din forum 3 dumpuri pt acest sasiu, si dupa ce le dezarhivez, doua dintre ele au formatul e2p si unul hex. Care dintre aceste formate este cel corect, sau sunt amandoua bune? Multumesc. Link spre comentariu
zvasile Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 ...sunt amandoua bune,mai trebuie sa selectezi din ponyprog ''Setup/Interface setup/serial/JDM API'', bifezi COM1 daca mufa serial de la Pc e pe placa de baza Link spre comentariu
Florynsv Postat Ianuarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Multumesc mult. Noroc ca mi-ati spus sa selectez acolo ca era cu totul altceva dupa ce am instalat PonyProg. Am reusit sa scriu 3 memorii cu 3 dumpuri diferite, e chiar misto! Insa mai am niste nelamuriri: la ce foloseste butonul "Set Serial Number"? Dupa ce apas butonul asta, cand intru in meniu la "Serial Number Config" am vazut ca creste valoarea parametrul "Value"! Ce semnifica asta? Cum sterg o memorie scrisa? Mai am o memorie 24c16 scrisa cu un dump nepotrivit de altcineva, pe care am vrut sa o sterg, insa cand apas pe butonul "Erase all the device to FF" imi da urmatoarea eroare: "Operation not supported (-9)! Ce inseamna asta? Precizez ca virgula cu alta memorie nu am incercat, pt ca deocamdata nu mai am! Link spre comentariu
zvasile Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 ...nu umbla la functia aia (Set Serial Number/Serial Number Config),daca doresti sa stegi o memorie [FF],foloseste functia '' Utility/Clear Buffer/Write Device(scriere) Link spre comentariu
Florynsv Postat Februarie 1, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2010 ....prea tarziu... deja am umblat, si acum s-a schimbat cred, o valoare de acolo! Care sunt valorile corecte din serial number config? mie imi afiseaza in momentul asta asa:Adress-0x0000, size-1, value 128, este bifat "auto increment" si "big endian"! Cum ar trebui sa fie in mod normal? Multumesc Link spre comentariu
zvasile Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 vezi in ''attash'' sau dezinstaleaza (din control panel) ponyprogul si-l instalezi iar... Link spre comentariu
Florynsv Postat Februarie 1, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2010 Multumesc! Sunteti cel mai tare domnule zvasile! Am editat acolo si acum sper ca e cum trebuie! Acum cred ca o sa par insuportabil, da' un dump original nu aveti pentru sasiul asta? Am testat 3 pana acum dar nici unul nu se potriveste ca lumea! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum