Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Corespondent tranzistor BUL6802

Vizitator Balux_tm

Postări Recomandate

Vizitator Balux_tm

Sper s? nu fi ales gre?it aria de postare. Am nevoie de ajutorul speciali?tilor care populeaz? acest forum. Problema pe scurt: am cump?rat un o lamp? care func?ioneaz? cu un tub neon tipul T5 de 13 Watti. Când am b?gat-o prima oar? în priz?, tot ce a f?cut a fost un zgomot (cam ca de scurtcircuit).

Am crezut c? s-a ars tubul, a?a c? am mai cump?rat înc? 2 dar nu vrea s? lumineze cu nici unul dintre acestea. Am demontat-o în buc??i, iar pe modul scrie "Electronic Ballas, model LP-T5-13, U-OUT=400 V tc:70 grade Celsius".

De?i nu m? pricep la electronic? foarte bine, am m?surat rezisten?ele, condensatorii ?i tranzistoarele de pe montajul interior. Concluzia mea este c? un tranzistor pe care este scris codul BUL6802 s-a pr?jit. Necazul meu e c? nu am reu?it s? g?sesc s? cump?r altul bun de la cele 3 magazine mari ?i late de profil din Timi?oara, motivul vânz?torilor fiind c? nu exist? în baza lor de date. Specifica?iile acestuia le g?si?i aici. V? rog s?-mi recomanda?i un tranzistor cu caracteristici similare. Dac? ave?i nevoie de alte informa?ii sau poze, v? rog s?-mi spune?i.

Mersi anticipat de ajutor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări