Vizitator Fantoma Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Am o statie veche ELECTRONICA AMPLIFICATOR STEREO 3220 de 8 Ohmi si 2x35W si niste boxe Boschmann MB-83CTi de 400W si 4 Ohmi. Cred k sa intrebare o sa fie cam idioteasca. Se poate reduce impedanta statiei la 4 ohmi? Si se poate mari puteare statiei? Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 solutii exista pentru ambele cerinte, dar merita investitia, si bataia de cap? intr-un final, va ajunge oricum alta statie, care va avea in comun cu originalul doar carcasa. decat sa te complici cu artificii dinastea, mai bine cauti alta statie. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Statia nu are "impedanta" in acelasi fel ca difuzoarele. Pe scurt o impedanta mai mica a difuzoarelor cere curent mai mare la aceeasi tensiune de lucru, deci de la 8 ohmi la 4 ohmi vei cere putere dubla din statie, iar aceasta o va suporta doar pana la un anumit punct.Statia Electronica insa o sa mearga bine mersi pe 4 ohmi atat timp cat nu ii dai blana. Adica pastreaza sunetul curat, fara distorsiuni si nu o sa ai probleme cu ea.Cat despre marit puterea, dupa prima ta intrebare, nu, nu se poate. Pe 4 ohmi oricum va scoate ceva mai mult decat pe 8. Link spre comentariu
Vizitator Fantoma Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Atunci ce statie imi puteti recomanda pt aceste difuzoare. care sa nu depaseaca sa zicem 4-5 mil k e criza. si nu chiar de 400W k daram blocu si vreau sa mai stau in el Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum