dinozoff Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Salut. Am un cuptor cu microunde CANDY CMG 2394 DS defect. Nu se mai roteste platanul in rest functioneaza OK. Axul cu piesa pe care se aseaza farfuria speciala nu este blocat. Am cautat caietul de service pe net, fara rezultat. Daca stiti unde se poate repara sau daca gasesc un motoras de antrenare de schimb, va rog postati aici. Multumiri amticipate. Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 ma intai verifica daca se alimenteaza motorasul Link spre comentariu
florentinTV Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 scoate motorasul de platan,si vezi la ce tensiune se alimenteaza{s-au il masor cu ohmetru].alimenteaza-l si vezi ce se intimpla,poti si sa-l demontezi si sa-l cureti,dar ai grija la asezarea rotitelor.succes. Link spre comentariu
Oanea Postat Ianuarie 8, 2021 Partajează Postat Ianuarie 8, 2021 Buna ziua, am un cuptor candy și îmi arată defect dEF2,ce înseamnă? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 8, 2021 Partajează Postat Ianuarie 8, 2021 Ce nu face, mai precis ? Că astea, deşi sunt cele mai periculoase electrocasnice, se pot repara şi fără coduri de eroare....dacă în manualul lui nu specifică nimic, trebuie depanat la modul clasic. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Ianuarie 8, 2021 Partajează Postat Ianuarie 8, 2021 Vad ca initiatorul topicului s-a inregistrat acum o ora pe acest forum !!! Daca nu are experienta , jucaria asta poate fi extrem de periculoasa,...as zice sa apeleze la cineva care se ocupa de reparatii. Poate gresesc, dar dupa cum a expus problema, nu l-as incuraja sa-l deschida. Este o opinie strict personala !!! Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 8, 2021 Partajează Postat Ianuarie 8, 2021 Dacă citeşte cu atenţie topicul dedicat depanării cuptorului cu microunde, va vedea şi avertismentul despre pericolul de electrocutare pe care îl implică aceste depanări.Oricine intervine în depanări cu risc, fără a avea experienţă şi competenţe tehnice, îşi asumă riscul.Noi nu putem fi responsabili de ce fac alţii, folosind informaţiile de pe forum. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Ianuarie 8, 2021 Partajează Postat Ianuarie 8, 2021 Acum 2 ore, validae a spus: Dacă citeşte cu atenţie topicul dedicat depanării cuptorului cu microunde, va vedea şi avertismentul despre pericolul de electrocutare pe care îl implică aceste depanări.Oricine intervine în depanări cu risc, fără a avea experienţă şi competenţe tehnice, îşi asumă riscul.Noi nu putem fi responsabili de ce fac alţii, folosind informaţiile de pe forum. Nu se pune problema că am fi responsabili de greșelile altora, dar în ultima vreme am observat că foarte mulți au tendinta de a deschide aparate electrice , pentru a le repara singuri. As vrea sa fie ajutați, dar nu știu cât înțeleg riscul la care se expun, macar daca ar preciza nivelul de experiență în acest domeniu . Link spre comentariu
Cosmin Marian Postat Iunie 10, 2021 Partajează Postat Iunie 10, 2021 Bună ziua, motorul este defect (întrerupt înfășurare stator), eu la acest defect altceva nu am depistat iar ca piesă de schimb se găsește la Electronic Service Pâncota, numai bine Cosmin. Link spre comentariu
validae Postat Iunie 10, 2021 Partajează Postat Iunie 10, 2021 Deşi informaţia poate fi utilă oricum altora, e bine să verificaţi data postărilor la care răspundeţi.Cred că e clar că iniţiatorul a făcut ceva cu cuptorul ăla din Ianuarie 2010 până acum, nu credeţi ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum