Vizitator Vasile Postat Iulie 13, 2005 Partajează Postat Iulie 13, 2005 Sau un HP10W care costa 1 mil si este miere pe langa celelalte... Link spre comentariu
notchman Postat Iulie 13, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2005 Un hp10 ar fi mai bine pentru ca nu vreau sa transform masina intr'o boxa, vreau sa iasa ceva de dimensiuni moderate , si sa obtin un bass cat mai profund , la un volum mic al auditiei .Ok , dar ai zis ca le iau de la tine ...vre'un site ceva? Lucrezi si cu posta ? ca imi este peste mana sa vin in bucuresti pentru un dif . Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 13, 2005 Partajează Postat Iulie 13, 2005 tinand cont ca nu esti din zona Bucuresti, ai MP :wink: HP-10W nu are nevoie de incinta mai mare de 30-35 de litri HP10W arata cam asa: date tehnice suplimentare aici: http://www.p-audio.co.uk/products/db_pr ... hp-10w.htm 8) Link spre comentariu
notchman Postat Iulie 13, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2005 Ok am citit Mp. Este rezonabil.Datele le am deja si pentru 10w si pentru 15wIn curand o sa iau o pereche. probabil fiecare dif v'a fi hranit cu 1562.Acuma revenind putin la Yng'urile din Pa facut de mine , am cautat pe forum si nu am gasit , o schema de filtru taie sub 60HZ , asta deaorece nu am nevoie in PA,de basii profunzi , si nu vreau sa obosesc difuzorasele alea degeaba , filtru pasiv ar fi ideal , sau cu batranul 741 pa alimentare nesimetrica .Multumesc! Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 13, 2005 Partajează Postat Iulie 13, 2005 filtru activ i-ti dau eu :lol: Link spre comentariu
notchman Postat Iulie 13, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2005 Filtru activ ar complica situatia pentru un sistem portabil tip PA, probabil ca o sa ma "joc " putin cu condensatoarele de pe intrarea amp'ului tda7386 care sunt de 100nf , si prin tatonari poate rezolv problema , as vrea sa limitez raspunsul in frecventa , iar amplificarea sa inceapa de undeva de pe la frecventa de 60hz, iar acum nu am nici cea mai vaga idee cam pe unde ar trebui sa se situeze valoare condesatorilor cu pricina... Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 13, 2005 Partajează Postat Iulie 13, 2005 aaa, tu vrei un high pass Link spre comentariu
notchman Postat Iulie 13, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2005 Da mann , sau un "rumble filter" Ceva mai la indemana am gasit aicea: http://sound.westhost.com/project99.htm Eu vroiam ceva pasiv , ca de active nu'i bai ma descurc sa fac unul ...dar daca nu am timp sa fac unu stiu de unde sa iau gata facut. :P Pentru high- pass :http://en.wikipedia.org/wiki/High-pass_filter Link spre comentariu
notchman Postat Iulie 13, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2005 dar nu aveti idee cam la ce valoare ar trebui sa aducblestematele alea de condensatoarele, de pe intrarea lui TDA7386, pentru a nu mai amplifica frecvente sub 60hz.....ce ziceti voi aia pun fara discutie , .....:-)Nu vreau decat sa mai reduc din "basi" atata tot .... Link spre comentariu
notchman Postat Iulie 13, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2005 VASILE difurile alea ce putere suporta rms? ma refer la YDD 250LPB 4O, ca am impresia ca si TDA 7386 la putere max (20w/rms)este prea mult pentru iele... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 13, 2005 Partajează Postat Iulie 13, 2005 probabil suporta undeva la 50W dar nu stiu sigur ca nu le-am testat Link spre comentariu
notchman Postat Iulie 13, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2005 Nu prea as crede ca merg alea pana in 50rms, ....pai ziceai ca le-ai testat.(Cunosc acele difuzoare mai bine decat cei care le vand si daca ma gandesc bine si decat aia care le fabrica )Sau doar in frecventa le'ai testat.... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 13, 2005 Partajează Postat Iulie 13, 2005 duc stai linistit, nu am testat modelul asta dar fi sigur ca duce. Link spre comentariu
notchman Postat Iulie 13, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2005 K.Am "rodat" incinta acasa , si se auzea ceva / ceva , adica pentru un PA , zdranganeau toate alea prin casa , ...si vecinii :twisted: Link spre comentariu
notchman Postat Iulie 14, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2005 Incinta PA CU 3*YDD 250LPB 4O facuta de mine, v'a sta de acum incolo intr'un autocar , si se aude destul de frumos ...trebuie sa fac astazi filtrul H/P, pentru 60hz, ca daca " baga" basii in ia zboara membranele prin autocar :oops: A ..am uitat sa spun ca incinta mai contine si un dif de medii de 8va, si unul de innalte, ..3parti din tda7386 comanda YDD'urile si o parte medii/inalte, filtrul este de tip RC , pus pe intrare (3 intrari comune si una separata) frecventa de separare undeva in jurul a 2k, iar pentru inalte am pus un cond nepolarizat de 3micro ............. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum