Vizitator hazard Postat August 9, 2004 Partajează Postat August 9, 2004 Am inceput sa lucrez putin prin WinsID si am dat de doua grafice care nu prea am idee ce reprezinta.Unul este cel de "phase plot", pe axa orizontala e in Hz(10-1000) iar cea verticala in grade (0-340').Celalalt este "group delay", pe orizontala tot Hz (10-1000) iar cea verticala milisec(0-28ms).Dc ar putea cineva sa-mi explice i-as ramane recunoscator.Am incercat sa postez si doua imagini cu cele doua grafice dar nu stiu cum :oops: [/img] Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 17, 2004 Partajează Postat August 17, 2004 Primul este raspunsul pe port - nu am tradus bine :cry: cum naiba sa-i zic... cat de inversat este semnalul ce iese din portcel de al 2-lea este cat de repede se opreste sunetul dupa ce ai oprit amplificatorul sau mai pe inteles cat de repede este franat sunetul.Se vede ca nu sunt un bun pedagog :x Link spre comentariu
Vizitator dorupetrescu Postat August 17, 2004 Partajează Postat August 17, 2004 De asta au ajuns americanii unde au ajuns. Ii ajuta si limba.In schimb pe noi ne incurca Pruteanu' Link spre comentariu
Vizitator hazard Postat August 20, 2004 Partajează Postat August 20, 2004 pai hai sa ne ajutam si noi singuri si sa le dam denumiri in romana:)))))))) pp ca nu exista nu? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum